Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Οι τιμές των διαρκείας για τα play off

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα θέσει σε κυκλοφορία τα μίνι διαρκείας των play off. Δωρεάν εισιτήρια σε ανέργους.

Η συμμετοχή του Ολυμπιακού Βόλου στα play off είναι πλέον δεδομένη και έτσι η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της ενημερώνει τους φιλάθλους ότι θα διατίθενται από τις 3 Μαρτίου τα μίνι διαρκείας των play off.

Η ανακοίνωση για τα μίνι διαρκείας των play off: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι από τις 3/3/2014 θα τεθούν στην κυκλοφορία τα μίνι διαρκείας για τα Playoff τα οποία μπορούν να προμηθευτούν μέχρι και τις 31/3/2014, πριν την έναρξη των Playoff. Σημειώνεται ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της κανονικής περιόδου θα μπορούν να ανανεώσουν την ήδη υπάρχουσα κάρτα τους σε χαμηλότερη τιμή σε σχέση με αυτή που θα ισχύσει για τους νέους κατόχους διαρκείας.

Οι τιμές ανανέωσης των καρτών διαρκείας για τους ήδη κατόχους, οι οποίοι θα έχουν δυνατότητα κράτησης της ήδη υπάρχουσας θέσης τους έως τις 15/3, είναι οι εξής:

Θύρα 4 με 35 €

Θύρα 2 – 3 – 5 με 25€

Για νέους κατόχους καρτών διαρκείας οι τιμές είναι οι εξής:

Θύρα 2 στα 35€

Θύρα 3 – 5 – 7 στα 45€

Θύρα 4 στα 60€

Τα απλά εισιτήρια για τους αγώνες των Playoff θα έχουν ως εξής:

Γυναικεία – Παιδικά στα 5€

Θύρα 2 στα 10€

Θύρα 3 – 5 – 7 στα 15€

Θύρα 4 στα 20€».

Η ανακοίνωση για τους ανέργους: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συμμεριζόμενη την οικονομική κρίση που βιώνουν οι συμπολίτες μας ενημερώνει ότι από την ερχόμενη εβδομάδα και μέχρι τη λήξη των Playoff θα διαθέτει 150 εισιτήρια δωρεάν για ανέργους. Τα εισιτήρια αυτά θα μπορούν να τα προμηθευτούν μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ  με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας».

Last modified onΤετάρτη, 19 Φεβρουάριος 2014 12:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep