Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δείξαμε διάθεση»

Ο Μανουέλ Ρόκα δήλωσε ευχαριστημένος από το πρόσωπο που έδειξαν οι παίκτες του.

Μετά το 2-2 με τον Φωκικό στην Άμφισσα ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Μανουέλ Ρόκα δηλωσε:

Ακόμα νιώθω ένταση. Ηταν ένα παιχνίδι, παρόλa τα λάθη, παρόλa τα δύο γκολ που δεχτήκαμε, το πέναλτι, - είπαμε ότι από την αρχή ήταν οφσάιντ, αλλά ποτέ δεν μιλάω για τους διαιτητές - γεμάτο ένταση, με πολλές ευκαιρίες για γκολ. Η ομάδα μου δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Το γήπεδο δεν ήταν πολύ καλό και είχαμε και τον αέρα.

Προσπαθήσαμε ωστόσο να παίξουμε από πίσω και το πρώτο τέρμα ήταν ένα εκπληκτικό γκολ. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε στην προπόνηση, βγήκε στο παιχνίδι. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το παιχνίδι. Διάθεση, μονομαχίες, τακτική. Πρέπει να διορθώσουμε κάτι στην ισορροπία της ομάδας, ώστε να είναι πιο κοντά οι γραμμές, όταν είμαστε στην επίθεση. Μου άρεσε όπως έπαιξε ο Φωκικός και πως προσπαθεί να παίξει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μέχρι το τέλος ήθελα να βάλουμε γκολ και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Προσπαθούσαμε να κάνουμε προϋποθέσεις για γκολ, δείξαμε διάθεση. Αν ποτέ χάσουμε αυτό που θα με πειράξει θα είναι αν το αποτέλεσμα έρθει και δεν δείξουμε διάθεση. Το αποτέλεσμα σήμερα δεν είναι νίκη, παρά την παρουσία που κάναμε σήμερα».

Για την εμφάνιση του Νικολιά: «Ο Νικολιάς είναι ένας παίκτης που είναι πολύ γρήγορος, χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια. Θα είναι πολύ σημαντικός παίκτης. Αν μπει ακόμα περισσότερο μέσα στον συγχρονισμό που έχουμε σαν ομάδα, θα είναι καλύτερος ακόμα. Δεν μου αρέσει να μιλάω όμως για έναν παίκτη. Εγώ μιλάω πάντα γενικά. Ο Νικολιάς με τα προσόντα του έκανε το σύνολο και την ομάδα καλύτερη».

Για τις απουσίες: «Το νόημα για τις αλλαγές που κάνω μέσα στο πρωτάθλημα πολλές φορές, είναι γι αυτό τον λόγο. Για να είναι οι παίκτες έτοιμοι όταν χρειαστούν».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΚυριακή, 02 Φεβρουάριος 2014 17:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep