Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Απόφαση υπέρ των τριών ομάδων»

Ο Δημήτρης Καραγιάννης μίλησε για το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί με το θέμα της ανόδου των ομάδων.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου υποστήριξε ότι άπαντες στην Football League είναι διατεθειμένοι να φτάσουν το θέμα ακόμη και μέχρι τα πολιτικά δικαστήρια, εμφανίστηκε σίγουρος ότι θα βγει απόφαση για άνοδο τριών ομάδων, ενώ αναφέρθηκε ακόμη στην πολύ καλή πορεία της ομάδας του. Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:

«Μετά από 12 συνεχόμενες νίκες, έχουμε τον αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας και φυσικά ο στόχος είναι η άνοδος στην Σούπερ Λιγκ.

Υπάρχει μια ξεκάθαρη αδικία που ξεκίνησε από ένα λάθος της ΕΠΟ, η οποία έκανε αποδεκτή την προκήρυξη της Σούπερ Λιγκ, ενώ η προκήρυξη της $Football League είχε κατατεθεί πιο πριν και με αποτέλεσμα να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Είναι 100% σίγουρο ότι αν το διαιτητικό δικαστήριο τελικά συνέλθει, θα βγάλει απόφαση υπέρ τριών ομάδων. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το διαιτητικό δικαστήριο θα βγάλει την σωστή και δίκαια απόφαση. Για αυτό και η Σούπερ Λιγκ προσπαθεί να βρει διάφορους τρόπους ώστε να το αποφύγει αυτό. Για αυτό και ο κ. Μωραλης έχει δηλώσει ότι αν δεν βγάλει απόφαση το διαιτητικό, θα εγγράψουμε δυο ομάδες του χρόνου στην Σούπερ Λιγκ. Το ευτύχημα είναι ότι υπάρχει ομοψυχία και ομοφωνία στις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, είμαστε όλοι μια γροθιά.

Αυτή η πονηριά που προσπάθησε να κάνει η Σούπερ Λιγκ μας οδήγησε σε τέτοιες κινήσεις που δεν ξέρουμε πού θα καταλήξει όλο αυτό στο τέλος. Αν δεν προχωρήσει το θέμα είμαστε διατεθειμένοι να προχωρήσουμε και σε πολιτικά δικαστήρια. Είμαστε στη Football League και θα κοιτάξουμε να προασπίσουμε τα συμφέροντα της κατηγορίας.

Για την ομάδα και τα αγωνιστικά: «Κρατάμε χαμηλούς τόνους. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι προχωράει η ομάδα όπως προχωράει τώρα, να φτάσουμε στα πλέι οφ και να παίζουμε όπως παίζουμε τώρα. Μεταγραφές όχι πολλές, κάναμε και κάποιες αποδεσμεύσεις. Θέλουμε να είναι νοικοκυρεμένα τα πράγματα στην ομάδα. Η ομάδα δεν μπαίνει μέσα, αλλά μπαίνουμε εμείς μέσα που χρηματοδοτούμε».

 

Last modified onΤετάρτη, 29 Ιανουάριος 2014 13:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep