Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μοίρασαν δώρα

Στο θεραπευτήριο της ΕΛΕΠΑΠ βρέθηκαν παίκτες και τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου.

Το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν παίκτες και τεχνικό τιμ της βολιώτικης ομάδας. Το μεσημέρι της Πέμπτης (19/12) βρέθηκαν στο θεραπευτήριο της ΕΛΕΠΑΠ και μοίρασαν δώρα και ευχές στα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Φωτογραφήθηκαν μαζί τους και πρόσφεραν την αγάπη και το χαμόγελό τους.

Ο Ηλίας Σολάκης μιλώντας για την επίσκεψη τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι μεγάλη μας χαρά που επισκεπτόμαστε αυτό το χώρο και δίνουμε χαρά σε αυτά τα παιδιά. Τα στελέχη του ιδρύματος κάνουν καταπληκτική δουλειά και να είναι σίγουρα ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι πάντα δίπλα τους».

Από την δική του πλευρά ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Μανουέλ Ρόκα, υποστήριξε: «Όταν επισκεπτόμαστε την ΕΛΕΠΑΠ καταλαβαίνουμε όλοι το πόσο σημαντική δουλειά κάνουν αυτοί οι άνθρωποι και πόση δύναμη έχουν για να βοηθούν αυτά τα μικρά παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που κάνουμε εμείς. Ελπίζω να συνεχίσουμε να βοηθάμε και να δίνουμε χαρά σ' αυτά τα παιδιά, που την έχουν ανάγκη».

Τέλος η πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ΕΛΕΠΑΠ, Πέπη Παπανδρέου, είπε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστούμε πολύ την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου που βρίσκεται δίπλα μας. Αλλωστε μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια σε τέτοιου είδους επισκέψεις και μπορώ να πω ότι είναι η μοναδική ομάδα της Μαγνησίας που το κάνει αυτό».

Εκτός από τα δώρα και τα αυτόγραφα, ο Ηλίας Σολάκης πρόσφερε στο ίδρυμα μία φανέλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών.
* Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Μάνουελ Ρόκα, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το τελευταίο ματς του πρώτου γύρου απέναντι στον Βύζαντα Μεγάρων στο ΕΑΚ.

Last modified onΠέμπτη, 19 Δεκέμβριος 2013 16:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep