Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θέλω επιθετικό ποδόσφαιρο»

Ο Μάνουελ Ρόκα εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου επί της Παναχαϊκής.

Ο τεχνικός των Βολιωτών απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν είναι… κανονικός προπονητής λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «είμαι προπονητής στην ομάδα. Ο κ. Καραγιάννης θα το κρίνει από τα αποτελέσματα» και εξέφρασε ακόμη μία φορά την προτίμησή του στο επιθετικό ποδόσφαιρο:

«Συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή και στον κόουτς. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το γήπεδο δεν ήταν για κυκλοφορία της μπάλας και για όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά νομίζω ότι στο πάθος και στην τακτική έκαναν όλα τα παιδιά μεγάλη προσπάθεια. Μέχρι το τέλος ήμασταν πάντα με το σκεπτικό να κερδίσουμε το παιχνίδι. Εκτός του Κατσιαρού, βάλαμε μέσα παίκτες που μέχρι το τέλος θα παίζαμε επιθετικά για να κερδίσουμε. Είχαμε έξι παίκτες από το κέντρο και μπροστά με επιθετικό ρόλο. Κερδίσαμε το ματς. Η Παναχαϊκή είχε κάποιες στημένες φάσεις που μας δημιούργησε δυσκολίες, αλλά τελικά αυτό το παιχνίδι κρίθηκε σε μία λεπτομέρεια στο τέλος. Αυτή η λεπτομέρεια αυτή τη φορά ήταν για μας με τον Ακόστα. Το σύνολο κερδίζει το παιχνίδι, αλλά ένας παίκτης βάζει το γκολ. Θα μπορούσε να ήταν ο Γιενγκά, είτε ο Μπρέσκα που είχε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και από την εμφάνιση».

Για το αν είναι... "κανονικός" προπονητής στην ομάδα όπως ρώτησε δημοσιογράφος απάντησε ξεκάθαρα: «Τώρα είμαι προπονητής στην ομάδα. Τι θα πει κανονικός; Ένας προπονητής όταν παίρνει νίκες είναι προπονητής. Όταν χάνεις μπορεί να σε διώξουν. Παντού έτσι είναι. Όταν έχεις ενθουσιασμό από μία ολόκληρη πόλη, που σε στηρίζει στα καλά και στα άσχημα, τότε νιώθεις μεγάλη πίεση. Εγώ νιώθω σήμερα ότι είμαι προπονητής στην ομάδα. Και χθες στον Άρη και στον Φωκικό και σήμερα εδώ. Θα το αλλάξει ο κ. Καραγιάννης; Θα το κρίνει από τα αποτελέσματα. Αν δεν με αλλάξει θα σημαίνει ότι κάνουμε καλή δουλειά. Οι παίκτες είναι πρωταγωνιστές και εγώ προσπαθώ να τους βοηθήσω».

Για το ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει η ομάδα του: «Μεγάλωσα με επιθετικό ποδόσφαιρο. Ήμουν τερματοφύλακας, αλλά όταν ήμουν σε επιθετικές ομάδες μου άρεσε. Μπορούμε να παίξουμε τέτοιο ποδόσφαιρο κάθε λεπτό; Τώρα νομίζω ότι είναι νωρίς. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα, τα πόδια μερικές φορές δεν ακούνε, δεν είμαστε τόσο φρέσκοι όσο θέλω εγώ για να παίξουμε επιθετικά με υπομονή. Θέλω αυτό το ποδόσφαιρο. Αλλά μέχρι να βρούμε αυτά τα πατήματα πρέπει να στηριχτούμε στο τακτικό κομμάτι».

Ο Σταμάτης Καρράς είπε: ««Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για τη μεγάλη νίκη που κάναμε σήμερα. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο όπως είναι η Παναχαϊκή. Παίξαμε καλά τακτικά, όπως είπε και ο προπονητής μου και καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Συνεχίζουμε έτσι, με την ίδια τακτική να πάμε να πάρουμε και στο επόμενο παιχνίδι τους τρεις βαθμούς».

magnesiasports.gr

Last modified onΔευτέρα, 04 Νοέμβριος 2013 21:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep