Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ρόκα: «Νίκη ψυχολογίας»

Ο Μάνουελ Ρόκα στάθηκε στη νίκη ψυχολογίας που πέτυχε ο Ολυμπιακός Βόλου κόντρα στον Φωκικό.

Παράλληλα, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» υποστήριξε ότι η ομάδα του θέλει πολύ δουλειά, ενώ στάθηκε και στη στήριξη του κόσμου. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μάνουελ Ρόκα στη συνέντευξη Τύπου:

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που ήρθαν να στηρίξουν την ομάδα. Για μένα είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να στηρίζει την ομάδα και στα εύκολα μα και στα δύσκολα. Συγχαρητήρια στον Φωκικό. Είναι πολύ καλή ομάδα με δύο πολύ καλούς επιθετικούς. Αρχικά σήμερα εμείς με δύο επιθετικούς δεν είχαμε αποτέλεσμα.

Έχουμε δουλειά μπροστά και θέλω το χρόνο που θα είμαι εδώ, ο Ολυμπιακός να κερδίζει γιατί θα το αξίζει . Σήμερα κάναμε ευκαιρίες και χάσαμε ευκαιρίες. Το αποτέλεσμα είναι πολύ σημαντικό για μας, κυρίως για τη ψυχολογία μας. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα.

Ήθελα να έχουμε πολύ πιο κοντά τις γραμμές. Δεν περίμενα να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα τόσο καλή στην κυκλοφορία στο κέντρο. Προτιμώ να παίζουμε με δύο επιθετικούς για να γεμίσουμε την περιοχή. Ειδικά μέσα στην έδρα μας. Επαναλαμβάνω πως θέλω ο Ολυμπιακός όταν κερδίζει να έχει παίξει έτσι ώστε να το αξίζει».

πηγή: goalpost.gr

Last modified onΣάββατο, 26 Οκτώβριος 2013 18:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep