Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βαζάκας: «Έτοιμος για την άνοδο»

Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι έτοιμος για την άνοδο στη Super League σύμφωνα με τον Γιώργο Βαζάκα.

Ο Γρεβενιώτης τεχνικός με δηλώσεις του εμφανίστηκε σίγουρος για την επιστροφή της βολιώτικης ομάδας στη Super League, ενώ μίλησε για την περσινή πορεία, τη διοίκηση και τον αντίπαλο του Ολυμπιακού Βόλου στο Κύπελλο, τον Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Βαζάκας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τον Ολυμπιακό Βόλου:

«Ήταν διαφορετικές οι καταστάσεις, αφού η ομάδα χτίστηκε την τελευταία στιγμή και φέτος έχουμε ως στόχο την άνοδο. Είχαμε τον χρόνο να δημιουργήσουμε δύο ισάξιες ενδεκάδες για να αντεπεξέρθουμε στις υποχρεώσεις».

Για την περσινή σεζόν και την αποτυχία της ανόδου:

«Σίγουρα χρειάστηκε ειδικός χειρισμός, αφού η ομάδα έφτασε μία ανάσα από την άνοδο και μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα στην ομάδα. Η απογοήτευση μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά την ομάδα. Η διοίκηση έβαλε τα πράγματα κάτω και από κοινού κρατήσαμε έναν κορμό, προχωρώντας στις απαραίτητες προσθήκες. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι έτοιμος για την άνοδο».

Για τη διοίκηση του συλλόγου:

«Η προηγούμενη διοίκηση του Μποτσιβάλη, με απέλυσε, συνέχισα στα Ψαχνά, και όταν προέκυψε το πρόβλημα με τον Παντελίδη, θεώρησαν ότι είμαι ο ιδανικός, επειδή τη γνώριζα και παλέψαμε για την άνοδο. Στα τελευταία πέντε ματς πήγαμε πολύ καλά και χάσαμε την άνοδο στην ισοβαθμία με την Καλλονή. Στα πλέι οφ χάσαμε την άνοδο στο ντέρμπι με τον Παναιτωλικό.

Μας είχε επηρεάσει η κούραση. Τέσσερις παίκτες είχαν παίξει με ένεση και δεν είχα επιλογές στον πάγκο. Η διοίκηση αναγνώρισε την προσπάθεια που έγινε και για αυτό η διοίκηση με κράτησε στην ομάδα. Δεν έπαιξε ρόλο ο μέσος όρος ηλικίας του ρόστερ, αλλά δεν είχαμε βάθος στον πάγκο. Δεν είχα επιλογές για να διεκδικήσουμε την άνοδο, αν και οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες».

Για τον Άρη:

«Παρακολουθώ την κατάσταση που επικρατεί στον Άρη τα τελευταία χρόνια. Το πρόβλημα που έχει στα οικονομικά της δίνει τη δυνατότητα να πάρει μόνο νεαρά παιδιά, αλλά δεν έχει τους παίκτες να τραβήξουν τα υπόλοιπα παιδιά. Νομίζω ότι εκεί δεν θα αντέξει ο Άρης. Δεν ξέρω αν θα αντέξουν τα παιδιά αυτή την πίεση. Αν απουσιάζουν οι λίγοι έμπειροι παίκτες που έχει, τότε δύσκολα τα παιδιά θα μπορέσουν να σηκώσουν στις πλάτες του την ομάδα. Ο Άρης έχει μόλις έναν βαθμό στις έξι πρώτες αγωνιστικές και αν δεν κερδίσει το επόμενο ματς, τότε θα έχει σοβαρό πρόβλημα».

Last modified onΠαρασκευή, 27 Σεπτέμβριος 2013 12:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep