Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διαρκείας σε τρεις δόσεις

Ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε ότι θα διαθέτει εισιτήρια διαρκείας έως τις 12 Οκτωβρίου.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η αγορά τους θα γίνεται σε τρεις άτοκες δόσεις χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας ή επιπλέον επιβάρυνσης. Ακόμη, γίνεται γνωστό ότι θα διατίθενται εισιτήρια για γυναίκες και παιδιά με γενική είσοδο 5 ευρώ.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, γνωρίζοντας καλά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα και αφουγκρασμένη τις ανάγκες μερίδας φιλάθλων της, αποφάσισε όπως διαθέτει από σήμερα και έως τις 12 Οκτωβρίου 2013 εισιτήρια διαρκείας σε 3 άτοκες δόσεις χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας και χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Η αγορά των καρτών διαρκείας θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Επιπλέον, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αποφάσισε για όλους τους επίσημους αγώνες της ομάδας αρχής γενομένης από την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Άρη, να διαθέτει στην κυκλοφορία εισιτήρια γυναικεία και παιδικά με γενική είσοδο 5 ευρώ για όλες τις θύρες (πλην της Θύρας 4)».

 

Διευκρινήσεις για τα εισιτήρια διαρκείας έδωσε η βολιώτικη ΠΑΕ. Αναλυτικά:
«- Η προκαταβολή είναι 25% και οι 3 δόσεις, 25% επί της τιμής τους η καθεμιά, ανά μήνα (δηλαδή τέλος Οκτωβρίου, τέλος Νοεμβρίου και τέλος Δεκεμβρίου). Ουσιαστικά οι δόσεις είναι 4. Για παράδειγμα μία κάρτα SPECIAL, για τις θύρες 3 & 5, γυναικεία, η οποία στοιχίζει 100 ευρώ, θα πληρωθεί με 25 ευρώ προκαταβολή, 25 ευρώ τέλος Οκτωβρίου, 25 ευρώ τέλος Νοεμβρίου και 25 ευρώ τέλος Δεκεμβρίου.

- Οι δόσεις ισχύουν για όλα ανεξαιρέτως τα εισιτήρια διαρκείας.

- Όσοι αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας θα παραλάβουν αμέσως τις κάρτες τους, αφού είναι έτοιμες.

Τέλος, ο έλεγχος των καρτών διαρκείας, οι κάτοχοι των οποίων εισέρχονται από ξεχωριστή είσοδο σε κάθε θύρα χωρίς να περιμένουν στην ουρά, γίνεται με ηλεκτρονικά μέσα μέσω των barcode των καρτών».

Last modified onΤετάρτη, 25 Σεπτέμβριος 2013 17:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep