Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Καλό που δεν ξεχώρισε κανείς»

Ο Γιώργος Βαζάκας υποστήριξε ότι ήταν θετικό που κανείς παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου δεν ξεχώρισε στο χθεσινό (25/8) ισόπαλο (2-2) φιλικό με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο Γρεβενιώτης τεχνικός το αιτιολόγησε διευκρινίζοντας ότι όλοι οι παίκτες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο προετοιμασίας και η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιώνεται. Επίσης, υπογράμμισε ότι τα γρήγορα γκολ που έχει δεχθεί ο Ολυμπιακός Βόλου στα τελευταία δύο φιλικά (Αιγινιακό, Αναγέννηση Καρδίτσας) είναι θέμα κούρασης και όχι αιφνιδιασμού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Βαζάκας στη βολιώτικη ιστοσελίδα sport7.gr:

«Από παιχνίδι σε παιχνίδι η ομάδα γίνεται καλύτερη. Βγάζει στο γήπεδο αυτό που πρέπει ανάλογα με την εποχή. Είμαστε σε στάδιο προετοιμασίας και η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν πρέπει. Στην Καρδίτσα υπήρξε καλή κυκλοφορία και είναι καλό ότι κανείς δεν ξεχώρισε. Αυτό δείχνει ότι όλοι οι παίκτες είναι στο ίδιο επίπεδο προετοιμασίας. Σε κάθε φιλικό θα έρχεται το κάτι παραπάνω. Τα γρήγορα γκολ δεν είναι αιφνιδιασμός, είναι αποτέλεσμα της κούρασης από τις προπονήσεις. Είναι κάτι που δεν θα υπάρχει μετά από λίγες ημέρες».

Στο μεταξύ, η ομάδα επιστρέφει για τις προπονήσεις της την Τρίτη (27/8) στη φυσική της έδρα, το ΕΑΚ.

Last modified onΔευτέρα, 26 Αύγουστος 2013 11:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep