Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ολυμπιακός Βόλου, πρωταθλητής»

Ο Ολυμπιακός Βόλου παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν.

Στο σποτάκι που ήταν πρωταγωνιστές οι Στάθης Ρόκας, Εγκούτου Ολίσε, Παναγιώτης Κατσιαρός, Θανάσης Δεινόπαπας και Μάριο Μπρέσκα το σύνθημα ήταν: «Γίνομαι κάτοχος εισιτηρίων διαρκείας και χορηγός, γιατί είμαι Ολυμπιακός Βόλου, γιατί είναι ιδέα, γιατί είναι όνειρο, γιατί είναι πάθος, γιατί... this is Volos!». Έτσι, ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης σεζόν, με το μέλος του ΔΣ, Μάνο Κρατήρα να δηλώνει:

«Αποφάσισα να συμμετάσχω στο νέο διοικητικό σχήμα με μερικούς φίλους από τα παλιά, ώστε να βοηθήσουμε κι εμείς από την πλευρά μας για την πλήρη αποκατάσταση της ομάδας μας, του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας και την επάνοδο του εκεί που του αξίζει και του αρμόζει, πρώτα στη SUPER-LEAGUE και μετά στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Εξάλλου το όνειρο το ζήσαμε, την συνταγή τη γνωρίζουμε γιατί το έχουμε ξανακάνει. Αυτό που θα προσπαθήσουμε και θα βάλουμε σαν μελλοντικό στόχο είναι η κατάκτηση ενός τίτλου…

Αλλά πρώτα από όλα, θα πρέπει στην φετινή αγωνιστική περίοδο, να κατακτήσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή της FOOTBALL LEAGUE. Και αυτό θα το καταφέρουμε ενωμένοι όλοι μαζί, ποδοσφαιριστές, προπονητικό ΤΕΑΜ, διοίκηση, αλλά πάνω από όλα ο μαγικός κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, που είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα μετατρέψει σε κάθε αγώνα, την ιστορική έδρα του ΕΑΚ, όπου φέτος θα αγωνιζόμαστε, σε καμίνι και θα συνθλίβει τα όνειρα κάθε αντιπάλου για κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Το μόνο που θα τους επιτρέπουμε να επιδιώκουν, είναι μία αξιοπρεπή ήττα…

Επιπλέον, γνωρίζετε πολύ καλά ότι η οικονομική ευρωστία μιας ομάδας που θέλει να πρωταγωνιστεί, είναι πολύ σημαντική και πέρα από τα ποσά που τα μέλη της διοίκησης μπορούν να καλύψουν, όταν χρειάζεται να γίνει η υπέρβαση, είναι απαραίτητη η αρωγή των χορηγών και των φιλάθλων – οπαδών, όλων βέβαια στο μέτρο των δυνατοτήτων τους.

Γι αυτό ζητάμε λοιπόν από κάθε φίλο της ομάδας μας να αποδείξει ότι την αγαπάει, να γίνει ο χορηγός της, με τον τρόπο που επιθυμεί και τις δυνατότητες που έχει.

Να δείξει ότι είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ.

Γιατί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ είναι ΙΔΕΑ, είναι ΠΑΘΟΣ, είναι ΟΝΕΙΡΟ.

Γιατί THIS IS VOLOS….

Οι κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας έχουν ως εξής:

Gold VIP, στη Θύρα 4: 500 ευρώ

Silver, στη Θύρα 4: 300 ευρώ

Special, στη Θύρα 3-5 με τιμή 200 ευρώ. Οι παραπάνω κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν συγκεκριμένη θέση.

Red fans, στη Θύρα 2: 110 ευρώ

Γυναίκες από 7-15 ετών θα έχουν έκπτωση 50%. Οι άνεργοι θα έχουν προνομιακές τιμές: στα special και στα red fans θα είναι 100 και 55 ευρώ.

Τα παιδιά μέχρι 6 ετών και οι φίλαθλοι με βαριές κινητικές ιδιαιτερότητες θα μπαίνουν δωρεάν. Όλοι οι κάτοχοι θα μπαίνουν από ξεχωριστή είσοδο χωρίς να περιμένουν στη ουρά. Θα υπάρχει αυστηρός προσωπικός έλεγχος, με ταυτοποίηση και έλεγχο εισόδου.

Ξεκινά από σήμερα με δικαίωμα ανανέωσης των παλιώ κατόχων μέχρι τις 25 Αυγούστου. Τα σημεία διάθεσης θα είναι τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ενώ για τα red fans στα γραφεία των οργανωμένων συνδέσμων. Όλους τους αγώνες πρωταθλήματος και τους φιλικούς αγώνες, εκτός από το φιλικό, που η ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Άρη. Θα γίνει εκδήλωση και θα ακολουθήσει συναυλία με κορυφαίους καλλιτέχνες. Τα έσοδα θα διατεθούν για κοινωνικό σκοπό. Σκοπός μας είναι να προωθήσουμε τα διαρκείας, να συσπειρώσουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου και να αναδείξουμε τι σημαίνει Ολυμπιακός Βόλου».

Last modified onΤρίτη, 06 Αύγουστος 2013 14:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep