Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σολάκης: «Μπαίνουν τα θεμέλια»

Ο Ολυμπιακός Βόλου «χτίζεται» στην Πορταριά και ο Ηλίας Σολάκης μίλησε για τις συνθήκες που επικρατούν εκεί.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου προετοιμάζεται για μία χρονιά γεμάτη απαιτήσεις και υπογράμμισε ότι στην Πορταριά, όπου γίνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, μπαίνουν οι βάσεις εν όψει της νέας σεζόν, που θέλει τους «ερυθρόλευκους» να έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους.

Ο Ηλίας Σολάκης δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας 89.5:

«Οι συνθήκες είναι πολύ καλές στην Πορταριά. Υπάρχει διάθεση και η κατάλληλη θερμοκρασία, ώστε οι παίκτες να μπορούν αντεπεξέλθουν στην προετοιμασία. Οι προπονήσεις συνεχίζονται εντατικά πρωί και απόγευμα. Πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους , επειδή η χρονιά που έρχεται είναι δύσκολη και έχει απαιτήσεις. Πρέπει να μπουν τα θεμέλια, γιατί η ομάδα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους».

Για τα φιλικά: «Το πρώτο φιλικό είναι στις 7 Αυγούστου με την Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς. Περισσότερο θα είναι ένα ξεμούδιασμα για να ξεφύγουν από τις σκληρές προπονήσεις και να παίξουν οι παίκτες και λίγο ποδόσφαιρο. Θα κλείσουμε και άλλα φιλικά μόλις κατέβει η ομάδα από την Πορταριά. Το κυριότερο είναι οι παίκτες αφού ανέβηκαν υγιείς, να κατέβουν υγιείς».

Για τον ίδιο και αν συνεχίζει να προπονείται, παρόλο που έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα: «Δεν μπορείς να τα εγκαταλείψεις από τη μία στιγμή στην άλλη. Δεν προπονούμαι με την ομάδα, αλλά βρίσκω και εγώ χρόνο για να προπονούμαι».

Last modified onΤρίτη, 30 Ιούλιος 2013 13:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep