Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επίσκεψη για το ΕΑΚ

Ο Ολυμπιακός Βόλου έδωσε το παρών στη σύσκεψη που έγινε για τον έλεγχο της καταλληλότητας της έδρας του, στο ΕΑΚ Βόλου.

Η επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας των αγωνιστικών χώρων επισκέφτηκε το ΕΑΚ Βόλου, όπου θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι Βολιώτες. Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος για την καταλληλότητα των αγωνιστικών χώρων της διοργανώτριας αρχής , Ελευθέριος Γενεράλης, επισκέφτηκε το στάδιο και μαζί με εκπροσώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, της ΕΠΑΕ, της αστυνομίας, της ΕΠΣ Θεσσαλίας και του υπεύθυνου των σταδίων του Δήμου Βόλου, πραγματοποίησαν σύσκεψη, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Κατά την επίσκεψη του κ. Γενεράλη, έγινε καταγραφή για ό, τι βελτιωτικές εργασίες χρειαστούν στο στάδιο και πλέον αναμένεται η έγκριση. Για το θέμα της επίσκεψης στο ΕΑΚ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας 89.5, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Σίμος, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων:

« Έγινε καταγραφή για κάποιες βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν στο στάδιο. Είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε αυτά που μας αναλογούν, γιατί αν δεν γυρίσει ο Ολυμπιακός στο ΕΑΚ, το στάδιο δεν θα υπάρχει την επόμενη χρονιά. Περιμένουμε την εισήγηση του προέδρου για να βάλουμε τέλος με το στάδιο και να γυρίσει η ομάδα στο σπίτι της. Να μην υπάρχει ανησυχία στον κόσμο, γιατί όπως είχε πει και ο πρόεδρός μας “εμείς όταν αναλαμβάνουμε κάτι , το φέρνουμε σε πέρας”. Θα γυρίσουμε στο ΕΑΚ με οποιοδήποτε τίμημα».

Last modified onΔευτέρα, 29 Ιούλιος 2013 13:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep