Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μελίσσης στην άμυνα

Ο Χρήστος Μελίσσης συμφώνησε με τον Ολυμπιακό Βόλου για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Μαγνησίας. Ο Χρήστος Μελίσσης συμφώνησε με τον Ολυμπιακό Βόλου για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Μαγνησίας.

Ο Ολυμπιακός Βόλου συμφώνησε με τον Χρήστο Μελίσση και ο 31χρονος αμυντικός αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Μαγνησίας.

Ακόμη μια σημαντική προσθήκη για το κέντρο της άμυνας για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Χρήστο Μελίσση και είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται την Δευτέρα (22/7) στην πρώτη προπόνηση της ομάδας. Ο 31χρονος αμυντικός που έχει φορέσει και την φανέλα της εθνικής ανδρών αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν στον Πανθρακικό, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ (54 ματς – 3 γκολ) και τον Παναθηναϊκό (10 ματς).

Στη συνέχεια μετακόμισε στην Λάρισα, πήρε μεταγραφή για την Μαρίτιμο στην Πορτογαλία χωρίς να κάνει συμμετοχή και τα δύο τελευταία χρόνια είχε περιορισμένες συμμετοχές με την ομάδα της Λάρισας (8 ματς) και τον Πανθρακικό (7 ματς).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep