Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κάποιοι δεν σήκωσαν το βάρος»

Ο Αντώνης Μάνδαλος μίλησε για τις απαιτήσεις που είχε αυτή η αναμέτρηση και κάποιοι παίκτες δεν ανταποκρίθηκαν στο βάρος του, αλλά και στα γκολ που δέχθηκε η ομάδα από τον Παναιτωλικό επειδή δεν είχε καθαρό μυαλό.

«Δεν μπορέσαμε να χαρίσουμε στους φιλάθλους μας την άνοδο. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα από την αρχή της χρονιάς. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Σε αυτά τα παιχνίδια που κρίνεται η κατηγορία, πρώτο μέλημα είναι μη δεχτείς γρήγορα γκολ και ο Παναιτωλικός μας έβγαλε δύο εύκολα. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό και μοιραία στην επόμενη φάση δεχτήκαμε εύκολο γκολ».

Για την πίκρα που υπάρχει στην ομάδα επειδή χάθηκε η άνοδος, αλλά και στην επιστροφή του Ολυμπιακού Βόλου στην Super League που του αξίζει, μίλησε ο συνεργάτης του Γιώργου Βαζάκα, Αντώνης Μάνδαλος.

«Η σημερινή μέρα για εμάς είναι πολύ στενάχωρη. Δεν μπορέσαμε να χαρίσουμε στους φιλάθλους μας την άνοδο. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα από την αρχή της χρονιάς. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Σε αυτά τα παιχνίδια που κρίνεται η κατηγορία, πρώτο μέλημα είναι μη δεχτείς γρήγορα γκολ και ο Παναιτωλικός μας έβγαλε δύο εύκολα. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό και μοιραία στην επόμενη φάση δεχτήκαμε εύκολο γκολ. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Δεν έχουμε παράπονο από τους παίκτες, απλά δεν ήταν στη μέρα μας να βγούμε. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο, που δεν τους δώσαμε τη χαρά. Όταν χάνεται μια άνοδος υπάρχει πίκρα.

Οι μεγάλες ομάδες όμως τα ξεπερνούν αυτά και να είστε σίγουροι ότι ο Ολυμπιακός θα βρει το δρόμο του και θα διεκδικήσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, γιατί εκεί αξίζει να είναι. Υπάρχουν και παίκτες που δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος. Θα σταθώ ότι ειδικά μετά την ισοφάριση που είχαμε τις ευκαιρίες να κάνουμε δεύτερο γκολ, δεν το κάναμε. Θα σταθώ ότι μετά την ισοφάριση είχαμε πέντε, έξι καλές φάσεις και δεν βάλαμε γκολ. Εκεί κρίθηκε το ματς. Μετά το δεύτερο γκολ ήταν δύσκολο να γυρίσουμε το ματς.

«Υπάρχουν και παίκτες που δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος. Θα σταθώ ότι ειδικά μετά την ισοφάριση που είχαμε τις ευκαιρίες να κάνουμε δεύτερο γκολ, δεν το κάναμε»

Αν ακτινογραφήσουμε την εικόνα του ματς δεν ήταν για να χάσουμε. Αλλά στη μπάλα μετράει το αποτέλεσμα. Εμείς και ο Παναιτωλικός ήμασταν οι καλύτερες ομάδες. Έπρεπε να βγούμε κατευθείαν. Υπήρξαν ομάδες που δεν έπρεπε να ανέβουν και ανέβηκαν. Δεν χρειάζονται τώρα εντάσεις. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Έτσι είναι η μπάλα. Ο καθένας παίζει για την ομάδα του, για τον κόσμο του, για την ιστορία του».

 

Για το γεγονός ότι κανένα ματς δεν κέρδισε τον Παναιτωλικό:

«Βάσει αποτελεσμάτων μπορεί, αλλά κέρδισε όπως κέρδισε στο Αγρίνιο. Στην μπάλα μετράνε πάντα τα αποτελέσματα. Υπήρχαν ομάδες που βγήκαν κατευθείαν και δεν άξιζαν. Το ότι βγήκαν δύο βολιώτικες ομάδες στα πλέι οφ είναι επιτυχία. Ο καθένας όμως κοιτάει την ομάδα του. Και οι δύο προσπάθησαν. Ο καθένας παίζει για την ομάδα του, τον κόσμο του και την ιστορία του».

Last modified onΤετάρτη, 19 Ιούνιος 2013 23:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep