Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μαζί μας η... ψυχή του Μπέου»

Ο Γιώργος Βαζάκας μίλησε για το ντέρμπι της χρονιάς με την ΑΕΛΚ και τον Αχιλλέα Μπέο.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου μία ημέρα μετά τη νίκη (1-0) σε βάρος του Ηρακλή φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra Fm 103,3 και αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία των «ερυθρόλευκων», στα φαβορί της ανόδου και, φυσικά, στον Αχιλλέα Μπέο. Φυσικά, αρχικά ρωτήθηκε για τη δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ, Δημήτρη Καραγιάννη ότι είναι… ερωτευμένος μαζί του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαζάκας:

Για τις δηλώσεις του προέδρου μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα:

«Ο πρόεδρος έκανε κατάθεση ψυχής. Όταν πήγα εγώ στον Ολυμπιακό, υπήρχε απογοήτευση. Μετά το άτυχο αποτέλεσμα στον Εργοτέλη. Και πίστευαν οι παίκτες ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Είδαν τελικά μια αλλαγή νοοτροπίας, κατάθεσης ψυχής και έκανε τη δήλωση ο πρόεδρος».

Για την απόφαση να πάει στον Ολυμπιακό Βόλου:

«Πίστεψα από την πρώτη στιγμή στο υλικό, ξέρω την δυναμική του κόσμου, είχα πάρει και πρωτάθλημα το 1997 με την ομάδα. Είδα και στην Κατερίνη 3000 και χθες 10000 κόσμου που παρέσυρε τα πάντα. Σαν προπονητής αν δεν πιστέψεις στους παίκτες και δεν είσαι δίπλα τους θα έχεις προβλήματα. Εγώ ήμουν ειλικρινής. Δουλέψαμε όσο μπορούσαμε για να γίνει η ομάδα όπως πρέπει. Από κει και πέρα οι παίκτες πέρασαν μέσα τους την ψυχολογία και έβγαλαν αυτά τα αποτελέσματα».

Για τις ομάδες που παλεύουν για την άνοδο:

«Οι πιο ποιοτικές ομάδες είναι ο Ολυμπιακός, η Καλλονή, ο Παναιτωλικός, ο Εργοτέλης, ο Απόλλων. Και η Νίκη Βόλου έχει πολύ καλό ρόστερ. Είναι ένα παιχνίδι αυτό με την Καλλονή. Είναι θέμα πώς θα το διαχειριστείς, πώς θα είσαι και οι παίκτες έχουν συνειδητοποιήσει πού βρίσκονται και τι γίνεται. Το καλύτερο πρωτάθλημα. Μέχρι τελευταία αγωνιστική δεν έχει κριθεί τίποτα».

Για τον Μπέο:

«Δεν κάνω τον συνήγορο του Αχιλλέα. Αυτός όμως έστησε πριν 4 χρόνια την ομάδα για την οποία μιλάει όλη η Ελλάδα. Τα δικαστικά προβλήματα τον ανάγκασαν να απέχει. Η ψυχή του είναι στον Ολυμπιακό Βόλου και τον βοηθάει όπως μπορεί».

Για το χθεσινό αποτέλεσμα του Απόλλωνα με τον Γάζωρο:

«Ο Γάζωρος είναι μια ομάδα που δεν αφήνει ματς χωρίς να παίξει. Τα χτυπάει όλα. Όπως ξεκίνησε έτσι θα τελειώσει. Λειτουργεί πολύ καλά και είναι μια από τις συμπαθείς ομάδες. Ο Απόλλωνας έχει μεγάλο άγχος τώρα. Τα πόδια βαραίνουν, η μπάλα καίει, η πίεση είναι μεγάλη. Δεν είναι ότι ο Απόλλωνας κάνει κοιλιά. Απλά καίει η μπάλα».

Last modified onΠέμπτη, 23 Μάιος 2013 13:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep