«Κάναμε μεγάλη εμφάνιση»

Ο Αντώνης Μάνδαλος υποστήριξε ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου έβγαλαν ψυχή πρωταθλητή και δίκαια η ομάδα επικράτησε του Ηρακλή.

Ο συνεργάτης του Γιώργου Βαζάκα είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Είχαμε ζητήσει στο ματς από τους παίκτες να βγάλουν την ψυχή του πρωταθλητή, γιατί ικανότητες έχουν. Πολύ μεγάλες και τεράστιες ευκαιρίες. Όλος ο κόσμος είδε τις ικανότητες αυτής της ομάδας. Κερδίσαμε δίκαια, κάναμε πολύ μεγάλη εμφάνιση και αν ήμασταν τυχεροί θα ήταν μεγαλύτερο το σκορ.

Συγχαρητήρια στον κόσμο του Ολυμπιακού. Όπως είχα πει, δίνει δύναμη και ώθηση στους παίκτες, εμείς έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι και όπως σας είπα, αυτή η ομάδα θα πάει στο επόμενο παιχνίδι να το κερδίσει για να πάρει την κατηγορία. Πιστεύουμε στους παίκτες και αυτό θα πράξουμε. Συγχαρητήρια για την πολύ μεγάλη εμφάνιση».

Για το αν η αμυντική λειτουργία έχει δώσει «πόντους» στον Ολυμπιακό: «Αυτό είναι θέμα όλης της ομάδας, όταν χάνεται η μπάλα, μαρκάρει όλη η ομάδα».

Γιατί δεν παίχτηκε fair play: «Στην αρχή η ομάδα του Ηρακλή άρχισε τις καθυστερήσεις και νομίζω δεν είναι λογικό και φρόνιμο αν δεν υπάρχει τραυματισμός να γίνει το fair play. Αν θέλει η κάθε ομάδα, το κάνει. Έγινε σε δύο φάσεις και η μπάλα βγήκε έξω. Ο παίκτης έπεσε σκόπιμα».

Για τα όσα έγιναν μετά: «Στα νεύρα μπορεί να υπήρξαν σπρωξίματα. Τίποτα άλλο και εγώ και οι συνεργάτες μου πήγαμε να βοηθήσουμε για να μην υπάρξει το παραμικρό. Δεν είμαστε υπέρ του να πέφτουν καπνογόνα».

Σχόλια για τη διαιτησία: «Όχι δεν σχολιάζω».

Last modified onΤετάρτη, 22 Μάιος 2013 20:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep