Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Υπόκλιση στους οπαδούς

Οι Αντώνης Μάνδαλος και Δημήτρης Πετκάκης έσταξαν μέλι για τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου.

Οι περίπου 2.000 φίλοι των «ερυθρόλευκων» έδωσαν δυναμικό «παρών» στην Κατερίνη και όπως ήταν λογικό ο συνεργάτης του Γιώργου Βαζάκα, Αντώνης Μάνδαλος και ο Δημήτρης Πετκάκης στάθηκαν στη συμπαράστασή τους στον αγώνα με τον Πιερικό.

Αναλυτικά ο Μάνδαλος δήλωσε: «Για εμάς ήταν τρεις τελικοί, ένας τελικός ήταν ο σημερινός. Μην σας φανεί παράξενο ότι ήταν από τα πιο δύσκολα παιχνίδια. Γιατί όταν αγωνίζεσαι με έναν αδιάφορο αντίπαλο, εφησυχάζεις, νομίζεις ότι θα είναι εύκολο, όμως στο ποδόσφαιρο αν δεν ματώσεις, δεν τρέξεις, κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να το κάνουμε πιο εύκολο. Πρέπει να βελτιωθούμε, γιατί η εμφάνισή μας ήταν μέτρια.

Το παιχνίδι της Τετάρτης είναι ένας τελικός. Η άνοδος εξαρτάται από τα πόδια των ποδοσφαιριστών, την τύχη, τη συμπαράσταση των οπαδών και να έχουμε καλή απόδοση στο παιχνίδι της Τετάρτης. Να ευχαριστήσω στον υπέροχο κόσμο που έκανε κατάληψη στο στάδιο της Κατερίνης. Τα παιδιά θα αντλήσουν δύναμη από τον κόσμο και εύχομαι να πετύχουμε την άνοδο.

Είναι δύο ματς. Μέσα στον Απόλλωνα κάναμε κατάθεση ψυχής το ίδιο πρέπει να γίνει και στα δύο επόμενα παιχνίδια. Να είμαστε η μία από τις τρεις ομάδες που θα πάρουμε την κατηγορία».

Ο Πετκάκης ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω αυτό τον κόσμο. Δεν έχω λόγια να τον χαρακτηρίσω, μας δίνει δύναμη και δείχνει τη δίψα του, ώστε η ομάδα να επιστρέψει στη Super League. Στο αγωνιστικό, όλοι μέσα στο μυαλό μας έχουμε βάλει ότι αυτή η ομάδα την Κυριακή πρέπει να είναι στην πρώτη κατηγορία. Θα κάνουμε κατάθεση ψυχής και ό,τι περνάει από τα πόδια μας για να πετύχουμε την απευθείας άνοδο.
Είχαμε ευκαιρίες και πετύχαμε δύο γκολ.

Αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και κοιτάμε αυτό της Τετάρτης. Κάνω έκκληση στον κόσμο να γεμίσει το Πανθεσσαλικό, να πάμε για τη νίκη και να κάνουμε πιο εύκολο το έργο μας».
Πηγή: sport7.gr

Last modified onΚυριακή, 19 Μάιος 2013 21:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep