Βαζάκας: «Έδειξε χαρακτήρα»

Η επικράτηση του Ολυμπιακού Βόλου κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών ήταν δίκαιη, με τον Γιώργο Βαζάκα να δηλώνει ότι η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα.

Ο Γρεβενιώτης τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων:

«Πέρασε ο χρόνος και θέλω να ευχαριστήσω τον Ηρακλή Ψαχνών για τη συνεργασία που είχα με τη διοίκηση. Η ομάδα αυτή είναι ένα κόσμημα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, γιατί στήριξε μία ομάδα και εισέπραξε μεγάλη αγάπη και τους την επιστρέφω.

Όσον αφορά το παιχνίδι, ο Ολυμπιακός Βόλου ήθελε το παιχνίδι και έδειξε χαρακτήρα. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να διαχειρίζονται τα παιχνίδια. Η ομάδα μου αντέδρασε όπως έπρεπε. Δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου.

Σχετικά με τις επτά κάρτες που συμπλήρωσε ο Ολίσε σχολίασε: «Η ομάδα όταν πάει προς το τέλος είναι φορτωμένη από κάρτες. Η ομάδα πρέπει να βρει τις λύσεις».

Για την αλλαγή του Χρήστου Χατζηπαντελίδη: «Είχε ένα χτύπημα στο γόνατο και από αριστερά κινδυνεύσαμε. Είναι άσχημο να γίνει αλλαγή στην αλλαγή, αλλά δεν θέλω να αισθανθούμε ότι προσβάλαμε τον παίκτη. Πονούσε και για αυτό έγινε αλλαγή. Δεν μπορούσαμε να τον περιμένουμε».

Last modified onΣάββατο, 11 Μάιος 2013 19:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep