Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Στοίχημα, πιο ψηλά από τη Νίκη»

Ο Αχιλλέας Μπέος ζήτησε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου να μείνουν ενωμένοι και τόνισε ότι ο στόχος της ανόδου δεν έχει χαθεί.

«Η Νίκη έχει ταβάνι τους 72 βαθμούς, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ταβάνι τους 75. Γιατί αυτή η γκρίνια; Επαναλαμβάνω, δεν έχει χαθεί τίποτα. Όποιος θέλει ας βάλει στοίχημα μαζί μου για το ποιος θα τερματίσει πιο ψηλά στη βαθμολογία. Εγώ λέω πως ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι πάνω από τη Νίκη Βόλου»

Ο πρώην μεγαλομέτοχος των «ερυθρόλευκων» φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Volos 9,86 FM» και αναφέρθηκε στην ήττα από τον Εργοτέλη, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ο Ολυμπιακός Βόλου θα τερματίσει πάνω από τη Νίκη Βόλου. Ωστόσο, δεν παρέλειψε να υποστηρίξει ότι στον αγώνα με τους Κρητικούς, οι «ερυθρόλευκοι» του θύμιζαν ομάδα γειτονιάς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την γκρίνια του κόσμου μετά την ήττα από τον Εργοτέλη:

«Γιατί δεν έβγαλαν ανακοίνωση οι "Αustrian Boys" όταν προπονητής της ομάδας ήταν ο Σούλης Παπαδόπουλος και όταν έχασε από την Παναχαϊκή, στο Πανθεσσαλικό δήλωσε πως η ομάδα θα παίζει για να συμμετάσχει στα play off;»

«Καταλαβαίνω την ανησυχία του κόσμου, όμως αν ήμουν εγώ ο πρόεδρος θα έκανε ο κόσμος αυτά τα καραγκιοζιλίκια που κάνει αυτή τη στιγμή; Όμως θα πω αυτό: Ο μόνος που δεν φταίει αυτή τη στιγμή κι έχει δίκιο, είναι ο κόσμος. Ο αγνός όμως φίλαθλος κόσμος. Γιατί υπάρχουν και ορισμένοι που δεν είναι αγνοί. Γιατί δεν έβγαλαν ανακοίνωση οι "Αustrian Boys" όταν προπονητής της ομάδας ήταν ο Σούλης Παπαδόπουλος και όταν έχασε από την Παναχαϊκή, στο Πανθεσσαλικό δήλωσε πως η ομάδα θα παίζει για να συμμετάσχει στα play off;

Το επιτελείο, οι μάγκες, το προεδρείο, μήπως πίνανε κανένα ουισκάκι στον Μποτσιβάλη; Ποιος είναι ο υπεύθυνος αυτής της ανακοίνωσης των «Austrian Boys», θα ήθελα να τον δω κι από κοντά. Πώς βγήκε αυτή η ανακοίνωση; Εγώ είμαι μαζί με τους φιλάθλους. Μία νίκη ή μία ήττα δεν μπορεί να ισοπεδώνει τα πάντα».

«Τίποτα δεν έχει κριθεί για το ποιες ομάδες θα ανέβουν κατηγορία. Ο μόνος που μπορεί να αισθάνεται πως είναι κοντά στο στόχο είναι ο Απόλλων, βάσει προγράμματος. Από τις υπόλοιπες επτά, μία θα μείνει εκτός play off. Κατά την άποψή μου όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική».

Για το πρωτάθλημα της Football League:

«Τίποτα δεν έχει κριθεί για το ποιες ομάδες θα ανέβουν κατηγορία. Ο μόνος που μπορεί να αισθάνεται πως είναι κοντά στο στόχο είναι ο Απόλλων, βάσει προγράμματος. Από τις υπόλοιπες επτά, μία θα μείνει εκτός play off. Κατά την άποψή μου όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική. Είμαστε μέσα στο παιχνίδι της ανόδου και δεν υπάρχει λόγος να τα ισοπεδώνουμε όλα. Για ποιο λόγο αυτή η γρουσουζιά;

Η Νίκη έχει ταβάνι τους 72 βαθμούς, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ταβάνι τους 75. Γιατί αυτή η γκρίνια; Επαναλαμβάνω, δεν έχει χαθεί τίποτα. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μέσα στους στόχους. Ακόμα κι αν δεν κάνει πέντε νίκες και τέσσερις να κάνει μέσα στους στόχους θα είναι. Όποιος θέλει ας βάλει στοίχημα μαζί μου για το ποιος θα τερματίσει πιο ψηλά στη βαθμολογία. Εγώ λέω πως ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι πάνω από τη Νίκη Βόλου».

«Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για το ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει καταφέρει να καθαρίσει την υπόθεση «άνοδος» το έχει ο Μποτσιβάλης που κορόιδευε τον Καραγιάννη καθυστερώντας την μεταβίβαση για να πάρει τα 250.000€ του ΟΠΑΠ».

Για το χθεσινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη:

«Χθες στο δεύτερο ημίχρονο δεν έβλεπα τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά μία ομάδα γειτονιάς. Η ενέργεια του Γόγολου είναι επιλήψιμη και το λέω σαν φίλαθλος. Αν ήμουν πρόεδρος, ο Σπύρος ο Γόγολος, που είναι και δικό μου παιδί, δεν θα περνούσε την πόρτα των αποδυτηρίων. Το μαχαίρι και το καρπούζι το έχει η διοίκηση».

Για τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου:

«Αλλά μην ξεχνάει ο κόσμος, ότι αυτή η ομάδα ξαναχτίστηκε μέσα από τις στάχτες της. Και σ' αυτή την προσπάθεια όλοι έχουν βάλει από ένα λιθαράκι και πιο πολύ απ' όλους ο αγνός φίλαθλος της ομάδας. Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για το ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει καταφέρει να καθαρίσει την υπόθεση «άνοδος» το έχει ο Μποτσιβάλης που κορόιδευε τον Καραγιάννη καθυστερώντας την μεταβίβαση για να πάρει τα 250.000€ του ΟΠΑΠ.

«Οι «κακοί» φίλαθλοι της Νίκης και όχι οι αγνοί, τον τελευταίο καιρό βγάζουν μία κακία, γιατί άλλο πλάκα κι άλλο κακία, κι ο λόγος είναι γιατί δεν θα μπορέσουν ποτέ να γίνουν Ολυμπιακοί Βόλου»

Είναι δυνατόν να τα βάζουμε με μία διοίκηση που ξόδεψε τα χρήματα που ξόδεψε, κάνοντας μία μεγάλη προσπάθεια, που πήρε τον Ολυμπιακό από την 13η θέση και τον έφτασε, εδώ που τον έφτασε; Είναι αχαριστία. Όντως ορισμένοι παίκτες μπορεί να είναι κάποιας ηλικίας, όμως η καριέρα ενός ποδοσφαιριστή δεν τελειώνει στα 34 και στα 35.

Έκανε λοιπόν μία προσπάθεια ώστε να φέρει την ομάδα στη Σούπερ Λιγκ, εκεί όπου ανήκει ο Ολυμπιακός Βόλου. Αυτή τη στιγμή χρειάζεται συσπείρωση, κι αυτή τη συσπείρωση μόνο ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου μπορεί να την πετύχει. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ο Ολυμπιακός είναι μέσα στους στόχους του. Είναι λύση να βρίζουν τους παίκτες μέσα από ραδιόφωνα και internet;

«Μέχρι τώρα δεν είχα τη δυνατότητα να παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια της ομάδας. Από εδώ και στο εξής θα είμαι σε όλα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού Βόλου δίπλα στην ομάδα. Εμείς οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου πρέπει να είμαστε δίπλα στην ομάδα»

Καταλαβαίνω την πικρία του κόσμου, στεναχωριέμαι όπως στεναχωριέται ο πιο άρρωστος φίλαθλος του Ολυμπιακού Βόλου, όμως αυτή η κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους. Μέχρι τώρα δεν είχα τη δυνατότητα να παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια της ομάδας. Από εδώ και στο εξής θα είμαι σε όλα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού Βόλου δίπλα στην ομάδα. Εμείς οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου πρέπει να είμαστε δίπλα στην ομάδα».

Για το στοίχημα με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του BlueStar με αφορμή ένα τραγούδι που έχει δημιουργηθεί την ήττα του Ολυμπιακού Β. στην Κρήτη:

«Σε όλους αυτούς του καραγκιόζηδες σ' αυτόν τον σταθμό και δεν αναφέρομαι στους φιλάθλους της Νίκης, έχω να πω πως ο Ολυμπιακός Βόλου θα τερματίσει πάνω από τη Νίκη Βόλου. Όποιος θέλει κι επειδή ξέρουν καλά το αντικείμενο, ας βάλουν στοίχημα. Τώρα που θα έρθω μετά τις γιορτές, ας τα μαζέψουν αυτά τα καραγκιοζάκια που έχουν ένα μικρόφωνο και φωνάζουν «αδέλφια μου, αλήτες, πουλιά» και κάποιοι άλλοι και να βάλουμε ένα στοίχημα. Αυτή είναι η πεποίθηση μου. Μπορεί και να χάσω».

Για το αν είναι σίγουρος για την άνοδο:

«Ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι του χρόνου στην Α' Εθνική γιατί έχει όλες τις προϋποθέσεις. Έχει ποιότητα, έχει κόσμο, έχει διοίκηση, έχει το βάρος της φανέλας για να είναι μία από τις ομάδες που θα ανέβουν κατηγορία».

Για τον Χουάν Μάρτιν:

«Αν ο κ. Μποτσιβάλης δεν καθυστερούσε την μεταβίβαση ο Μάρτιν θα ήταν στην ομάδα και σκεφτείτε πόσα γκολ θα είχε βάλει».

Για τον κόσμο:

«Όλοι να σταθούν δίπλα στην ομάδα τώρα που τους χρειάζεται. Και στα πέντε παιχνίδια που απομένουν όλοι θα πρέπει να σταθούν κοντά».

Για τους Νικιώτες...

«Οι «κακοί» φίλαθλοι της Νίκης και όχι οι αγνοί, τον τελευταίο καιρό βγάζουν μία κακία, γιατί άλλο πλάκα κι άλλο κακία, κι ο λόγος είναι γιατί δεν θα μπορέσουν ποτέ να γίνουν Ολυμπιακοί Βόλου».

Για τις ευχές ενόψει Πάσχα:

«Καλό Πάσχα και καλή ανάσταση σ' όλον τον κόσμο και σ' αυτούς του καραγκιόζηδες του άλλου σταθμού που λένε γελοιότητες».

Πηγή: goalpost.gr

Last modified onΤρίτη, 30 Απρίλιος 2013 17:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep