Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διαζύγιο και πρόστιμο

Ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Σάββα Παντελίδη.

Σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή - αν δεν τον έχει βρει ακόμα - μπαίνει για μία ακόμα φορά ο Ολυμπιακός Βόλου. Η ήττα (2-0) από τον Εργοτέλη δρομολόγησε ραγδαίες εξελίξεις και όπως αναμενόταν ο Σάββας Παντελίδης αποτελεί παρελθόν. Η ΠΑΕ, μάλιστα, ανακοίνωσε το διαζύγιο το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον προπονητή κ. Σάββα Παντελίδη και τον γυμναστή κ. Σέγκο Βασίλη και τους εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά τους σχέδια».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Καραγιάννης ανακοίνωσε πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές.

Φαβορί για επιστροφή είναι ο Γιώργος Βαζάκας, με τον οποίο ξεκίνησε η φετινή προετοιμασία, αν και η διοίκηση υποστηρίζει ότι έχει εναλλακτικές λύσεις. Η επιθυμία του Γρεβενιώτη προπονητή για επιστροφή είναι δεδομένη, όπως και το γεγονός ότι ο ίδιος βρίσκεται ψηλά στη λίστα προτιμήσεων των διοικούντων.

Ο Βαζάκας καθοδήγησε τον Ολυμπιακό Βόλου σε πέντε ματς πρωταθλήματος (1-3-1), ακολούθησε ο Σούλης Παπαδόπουλος για 11 (3-7-1) και ο Παντελίδης αποχώρησε έπειτα από περίπου 3 μήνες και 18 αγώνες πρωταθλήματος (11-4-3) και συγκομιδή 37 πόντων. Μόλις πριν λίγες ημέρες ο Καραγιάννης τόνιζε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος μαζί του, αλλά ένα αποτέλεσμα στάθηκε αρκετό για να αλλάξει άποψη... Έτσι, θα ανακοινώσει άμεσα τον διάδοχο, καθώς μεσολαβεί η διακοπή του Πάσχα και υπάρχει χρόνος μέχρι τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον νέο προπονητή.

Last modified onΤρίτη, 30 Απρίλιος 2013 14:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep