Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χωρίς οπαδούς η προπόνηση

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου δεν μπόρεσαν να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στην προπόνηση της Πέμπτης (18/4) αφού δεν τους άφησαν οι αστυνομικές δυνάμεις να βρεθούν στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου δεν μπόρεσαν να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στην προπόνηση της Πέμπτης (18/4) αφού δεν τους άφησαν οι αστυνομικές δυνάμεις να βρεθούν στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού.

H Αστυνομία δεν επέτρεψε στους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου να παρακολούθησαν την προπόνηση της Πέμπτης (18/04).

Παρά τη θέληση των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου να βρεθούν στην προπόνηση της ομάδας τους για να στείλουν μήνυμα ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τη Νίκη Βόλου, αυτό δεν συνέβη. Η Αστυνομία δεν επέτρεψε την παρουσία τους στον χώρο και υπήρχαν δυνάμεις της στις εισόδους του γηπέδου ώστε να μην υπάρξει συγκέντρωση οπαδών και δοθεί η ευκαιρία για «συνάντηση» με τους οπαδούς της Νίκης Βόλου.

Αυτή είναι η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου πριν την αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου το Σάββατο το απόγευμα (19:00 – ΟΤΕsport), αφού οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Παντελίδη θα κάνουν απλά χαλάρωμα την Παρασκευή (19/04) και θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο ενόψει του ντέρμπι. Στις σίγουρες απουσίες είναι αυτή του τιμωρημένου Σπύρου Γόγολου, ενώ επιστρέφουν οι Γκίτκος, Πετκάκης, Κατσιαρός και Καπετάνος.

Οι Θανάσης Πινδώνης και Εγκούτου Ολίσε που είχαν ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τετάρτης για να μην επιβαρυνθούν, την Πέμπτη μπήκαν κανονικά στο εσωτερικό διπλό και αναμένεται να βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού του Ολυμπιακού Βόλου για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Last modified onΠαρασκευή, 19 Απρίλιος 2013 01:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep