«Υπάρχει άγχος»

Ο Σάββας Παντελίδης κλήθηκε να αιτιολογήσει, γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου δέχεται για δεύτερο σερί ματς κόκκινη κάρτα.

O τεχνικός των «ερυθρόλευκων» μίλησε ακόμα για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι Πινδώνης, Ολίσε, και τα οποία καλείται να λύσει εν όψει του ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου μετά το 3-1 επί του Θρασύβουλου: «Έγινε ένα παιχνίδι στο οποίο ήμασταν δίκαια νικητές. Είχαμε ένα αρκετά καλό ημίχρονο και ένα μέτριο στο δεύτερο. Δεν αγχωθήκαμε, γιατί από τη στιγμή που πέτυχε ο αντίπαλος το γκολ, το οποίο ήταν απαράδεκτο, ήρθε το 3-1.

Για πρώτη φορά μου έτυχε να γίνει αναγκαστική αλλαγή. Είχαμε πρόβλημα από το ζέσταμα με τον Θανάση Πινδώνη. Παίζοντας με 5 ξένους έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί για το τι αλλαγή θα κάνουμε. Πάντα έπαιζα με 4 ξένους.

Παρόλα αυτά, το σημαντικό είναι να δούμε τι έγινε με τους Πινδώνη, Ολίσε, χάσαμε και τον Γόγολο, γιατί έχουμε σημαντικό παιχνίδι. Ο Μπρέσκα έχει 3 κίτρινες κάρτες και για αυτό έγινε αλλαγή».

Για το αν τον προβληματίζει η αμυντική λειτουργία: «Και στη φάση του γκολ κάναμε λάθος, δεν επιτρέπεται να δεχθούμε τέτοιο γκολ. Κάναμε πολλά λάθη, που δεν δικαιολογούν την ποιότητα των παιδιών. Πρέπει να βελτιωθούμε».

Για το γεγονός ότι δέχεται η ομάδα για δεύτερο σερί κόκκινη κάρτα: «Δεν υπάρχει περίπτωση να πω ότι ο παίκτης μου έκανε λάθος. Είναι ένα θέμα που λύνεται στα αποδυτήρια, που και αυτό είναι το τέλειο συστατικό. Σίγουρα δεν μας αρέσει που δεχόμαστε κόκκινη κάρτα. Υπάρχει άγχος και πρέπει να το μετατρέψουμε σε παραγωγικό, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες. Προσπαθούμε ό,τι προβλήματα έχουμε να τα λύνουμε μέσα στα αποδυτήρια».

Ο Άγγελος Σταυράκης είπε: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι από πλευράς μας. Ήταν ένα παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, πιέσαμε ψηλά, σκοράραμε με δύο γρήγορα γκολ. Στο δεύτερο χαλαρώσαμε και δεχθήκαμε το γκολ. Πετύχαμε άλλο ένα τέρμα και εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Κρατάμε τους 3 βαθμούς και πρέπει να δουλέψουμε γιατί έχουμε ένα σημαντικό ματς με τη Νίκη Βόλου. Η ομάδα με τη δουλειά που κάνει θα το πετύχει».

Last modified onΚυριακή, 14 Απρίλιος 2013 18:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep