Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έχουν έξτρα κίνητρο...

Οι Σολάκης, Μπρέσκα, Ολίσε θα τεθούν αντιμέτωποι με την πρώην τους ομάδα, την Παναχαϊκή.

Οι «ερυθρόλευκοι» καλή απόδοση δεν έπιασαν απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου. Ωστόσο, έφτασαν στο τρίποντο απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου, αναρριχήθηκαν στη 2η θέση της βαθμολογίας και έκαναν το καλύτερο δώρο γενεθλίων στον προπονητή τους, Σάββα Παντελίδη. Η κόπωση από τα συνεχή ματς είναι δεδομένη, όμως άπαντες έστρεψαν από τη Δευτέρα (08/04) το βλέμμα στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες για τρεις ποδοσφαιριστές.

Οι Ηλίας Σολάκης, Μάριο Μπρέσκα αποχώρησαν τον χειμώνα επεισοδιακά από τους Αχαιούς. Μάλιστα, ο δεύτερος μέσω της σελίδας του στο Facebook χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το ματς και τόνισε ότι: «Στην καρδιά μου κρατάω κάτι άσχημο και θέλω να βγει προς τα έξω. Πιστεύω πως θα κάνουμε μεγάλη νίκη». Κόντρα στην πρώην του ομάδα θα τεθεί και ο Εγκούτου Ολίσε, ο οποίος σε αντίθεση με τους άλλους δύο δεν είχε αποχωρήσει επεισοδιακά από τους Πατρινούς.

Φυσικά, ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να πάρει και τη ρεβάνς για την εντός έδρας ήττα (1-0) που είχε γνωρίσει στον πρώτο γύρο.

Last modified onΔευτέρα, 08 Απρίλιος 2013 16:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep