Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Στα θετικά η εμφάνιση Ναντάγια»

Το σκεπτικό του για τις πολλές αλλαγές που έκανε στο παιχνίδι κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών ανέλυσε ο Σάββας Παντελίδης.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τρίποντο (1-0) σε βάρος της Αναγέννησης Γιαννιτσών: «Θέλαμε πάνω από όλα να δώσουμε αξία στη νίκη στην Επανομή. Από το παιχνίδι με την Αναγέννηση μόνο να χάσουμε μπορούσαμε, γιατί θεωρείται δεδομένο ότι θα έπρεπε να το κερδίσουμε, με αποτέλεσμα ό,τι άλλο συνέβαινε να ξένιζε πολλούς. Έπρεπε να νικήσουμε και τελικά τα καταφέραμε.

Αυτό το παιχνίδι είχε θετικά και αρνητικά. Στα θετικά είναι ότι όλες οι φάσεις που βγάλαμε ήταν μέσα από συνεργασίες, καμία δεν βγήκε από τύχη. Δεν κάναμε γκολ, αλλά παίξαμε με την μπάλα κάτω, άρα αρχίζουμε να μην αγχωνόμαστε. Με τις τόσες πολλές ευκαιρίες, είχαμε αν δεν κάνω λάθος, πάνω από 8 τελικές, φοβήθηκα μην μας τιμωρήσει το ποδόσφαιρο. Τελικά, τα καταφέραμε.

Κάποια παιδιά πήραν αναπνοές, διότι έρχονται πολύ δύσκολα παιχνίδια. Πολύ θετική ήταν η συμμετοχή του Ντιέγκο. Με πολύ χαμηλούς τόνους πρέπει να προετοιμαστούμε για δύσκολο παιχνίδι που έρχεται την Τετάρτη. Δεν είχαμε άγχος, δύο παιδιά μόνο είχαν και κυρίως ο Πάτρικ που δεν έμπαινε γκολ. Όταν χάνεις κλασικές ευκαιρίες, θα αγχωθείς. Πίστευα ότι έστω και αργά θα πετύχουμε γκολ. Δεν αγχώθηκε η ομάδα, παρά μόνο στην τελική προσπάθεια. Στο επόμενο παιχνίδι, ελπίζω να είμαστε πιο τυχεροί και να πετύχουμε πιο γρήγορα γκολ.

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα: «Άλλαξε πάνω από το 30%, όμως όσοι μπήκαν έχουν χρόνο συμμετοχής. Από χθες, όταν έμαθα ότι η αποστολή των Γιαννιτσών θα έρθει κατευθείαν για το παιχνίδι, θεώρησα ότι έπρεπε να μπουν παιδιά που είναι ξεκούραστα και δεν έχουν παίξει πολύ. Αν κάτι πήγαινε στραβά, θα έβαζα παίκτες που είχα στον πάγκο και ευτυχώς μου βγήκε.

Ο παίκτης έχει την ευκαιρία να αποδείξει ότι κακώς είναι έξω. Έχει σημασία σε ένα ρόστερ, αυτοί που δεν παίζουν, να είναι σε καλή κατάσταση και να σπρώχνουν τους άλλους. Ο Μπρέσκα είχε ένα μικρό προβληματάκι και θεώρησα καλό να μην ρισκάρω».

Ο Σταμάτης Καρράς σχολίασε: «Θέλαμε να δώσουμε συνέχεια στους τρεις εκτός έδρας βαθμούς με την Επανομή και να νικήσουμε. Πήραμε τους τρεις βαθμούς, είχαμε πολλές ευκαιρίες, οι οποίες έγιναν μέσα από καλές συνεργασίες. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας. Θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί που έχουμε κάνει. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Πήραμε πολύτιμους βαθμούς απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα, που ήρθε για να πάρει ό,τι καλύτερο».

 

Last modified onΚυριακή, 24 Μάρτιος 2013 18:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep