«Κρίμα για το γήπεδο»

Στις γηπεδικές συνθήκες στην Επανομή στάθηκε ο Σάββας Παντελίδης μετά τη νίκη (1-0) του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» κράτησε χαμηλούς τόνους, χαρακτήρισε δίκαιο το τρίποντο της ομάδας του, αλλά και πρωταγωνιστή το… γήπεδο. Αναλυτικά δήλωσε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά γι’ αυτή την πολύ σημαντική και δίκαιη νίκη που πετύχαμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε από τον Βόλο να μας υποστηρίξει. Θεωρώ ότι ο πρωταγωνιστής στο σημερινό παιχνίδι ήταν το γήπεδο. Νομίζω πως είναι κακό και για τα παιδιά και για τη γηπεδούχο ομάδα, αλλά και για μας να παίξουμε ποδόσφαιρο σε αυτό το γήπεδο.

Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα, αλλά παρόλα αυτά η νίκη μας ήταν δίκαιη. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού σχεδόν σε όλη τη διάρκειά του, κάναμε κλασικές ευκαιρίες που νομίζω πως οι παίκτες μου δεν τις αξιοποίησαν. Κάποια στιγμή ρισκάραμε πάρα πολύ, όμως καταφέραμε και πετύχαμε το γκολ που μας έδωσε τη νίκη.

Θα πω ό,τι έλεγα και την περασμένη Κυριακή. Αυτό το παιχνίδι έχει τελειώσει ήδη για μένα, στο μυαλό έχω ήδη το επόμενο, με τα Γιαννιτσά στην έδρα μας. Απλώς είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Πρέπει να δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε στο επόμενο παιχνίδι ακόμα καλύτεροι».

Last modified onΚυριακή, 17 Μάρτιος 2013 18:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep