Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Απαγορευτικό» στους οπαδούς

Η Αστυνομία δεν επέτρεψε την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου στην Επανομή.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης δεν επέτρεψε στους φίλους των «ερυθρόλευκων» να μεταβούν οργανωμένα στην Επανομή για τον αγώνα της Κυριακής (17/03) και ο σύνδεσμος φιλάθλων «Austrian Boys» σε ανακοίνωσή του χαρακτήρισε την απόφαση απαράδεκτη.

Αναλυτικά οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου ανέφεραν:

«Πληροφορηθήκαμε ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έβγαλε απαγορευτικό για την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου την Κυριακή στην Επανομή με πρόσχημα το γεγονός ότι την ίδια μέρα στις 7.30 η ώρα αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας.

Θεωρούμε τη συγκεκριμένη απόφαση επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ που αποδεικνύει για ακόμα μια φορά την ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ των κρατικών μηχανισμών δημόσιας ασφάλειας να διαχειριστούν μια τόσο απλή υπόθεση.

Πολύ απλά επιχειρούν να στερήσουν από εμάς, τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου, να δούμε την αγαπημένη μας ομάδας, σε ένα αγώνα ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ, γιατί όπως παραδέχονται δεν μπορούν να επιτελέσουν το έργο για το οποίο αμείβονται από το Ελληνικό κράτος.

Είναι αδιανόητο το 2013 να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η μετακίνηση ενός ή δυο πούλμαν φιλάθλων μιας ομάδας για έναν αγώνα που θα διεξαχθεί από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα, επειδή μετά από 2,5 ώρες σε 30 χιλιόμετρα μακριά!!!! γίνεται ένας άλλος ποδοσφαιρικός αγώνας. Τι άλλο θα δούμε σε αύτη την χώρα»;

Last modified onΠαρασκευή, 15 Μάρτιος 2013 19:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep