Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εξώδικο...«τρύπας»

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Καραγιάννης έστειλε εξώδικο στον Μποτσιβάλη για την «τρύπα» 300 χιλιάδων ευρώ.

Ο Καραγιάννης εντόπισε άνοιγμα 300 χιλιάδων ευρώ στα βιβλία της ΠΑΕ και για τον λόγο αυτό απέστειλε εξώδικο στον πρώην πρόεδρο, Παναγιώτη Μποτσιβάλη. Αμφότεροι, πάντως, μίλησαν στο Ράδιο 1, 102,5 fm και κατέθεσαν τις απόψεις τους.

«Βασικό πρόβλημα που βρήκαμε από τα βιβλία ήταν ένα άνοιγμα 300 χιλιάδων ευρώ που έπρεπε να υπάρχει στα ταμεία, αλλά δεν υπήρχε», είπε ο Καραγιάννης και συνέχισε: «Αφορούσαν λεφτά από τον ΟΠΑΠ για χρήση Α' Εθνικής. Ο κύριος Μποτσιβάλης πήρε αυτά τα χρήματα κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων μάλλον, αλλά δεν μπήκαν στο ταμείο. Υπάρχει μεγάλο θέμα. Τώρα το βρήκαμε αυτό. Κάνω προσωπικές προσπάθειες να το διευθετήσουμε. Εγώ επ' ουδενί προσωπικά δεν θέλω να πάμε στα δικαστήρια».

Ο Μποτσιβάλης είπε από την πλευρά του: Κάποιο λάθος πρέπει να γίνεται, τυπικό στα βιβλία. Θα δώσουμε γραπτές εξηγήσεις. Το ποσό δεν είναι τόσο. Από τον ΟΠΑΠ πήραμε 240 χιλιάδες ευρώ, αλλά δεν είναι για τη δική μας περίοδο. Όλα τα δαπανήσαμε για πληρωμές της ομάδας. Εάν θέλουν να δώσω εξηγήσεις θα τους δώσω. Ισιωτικά συμφωνητικά, αποδείξεις υπάρχουν πού έχουν δοθεί τα χρήματα. Δεν έχουν ελέγξει σωστά τα ποσά στην ΠΑΕ».

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό πρόσωπο του Ολυμπιακού Βόλου ο Καραγιάννης τόνισε: «Έντεκα ομάδες είναι μεταξύ 35 και 41 βαθμών. Δεν θα ξεκαθαρίσει τίποτα μέχρι το τέλος. Προσπαθούμε για το καλύτερο, όλα τα θέματα είναι λυμένα. Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, η ομάδα μας παρουσιάστηκε πραγματικά ομάδα. Ούτε γιόμες, όλες οι επιθέσεις ορθόδοξες... Ο Ναντάγια δείχνει καλά στοιχεία, θα χρησιμοποιηθεί άμεσα. Είναι έτοιμος».

Οι ερυθρόλευκοι» έχουν στρέψει ήδη την προσοχή τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλιθέα. Αμφίβολος είναι ο Ολίσε, ο οποίος ανάλογα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας θα αποφασιστεί αν θα βρίσκεται στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη. Απών θα είναι ο τιμωρημένος, Δημήτρης Τσιάτσιος, ενώ εντός των ημερών θα ξεκαθαρίσει ο βαθμός ετοιμότητας του Ματίας Μπολάτι.

Last modified onΤρίτη, 05 Μάρτιος 2013 16:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep