Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Όλοι οι δρόμοι Πανθεσσαλικό»

Γενική είσοδο 10 ευρώ όρισε ο Ολυμπιακός Βόλου για το ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Ρεκόρ προσέλευσης για φέτος αναμένεται να σημειωθεί στο κυριακάτικο παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με την ΑΕΛ. Οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται ήδη στον ρυθμό του θεσσαλικού ντέρμπι και η ΠΑΕ, προκειμένου να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή συμπαράσταση όρισε γενική τιμή εισόδου στα 10 ευρώ. Φυσικά, η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν θα πάρει εισιτήρια έπειτα από σχετική συμφωνία στον πρώτο γύρο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ανέφερε:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της αλλά και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα ενημερώνει ότι:

Τηρώντας τη συμφωνία του αγώνα του α’ γύρου που ουσιαστικά επεβλήθη από την ΠΑΕ ΑΕΛ (για τυχόν παρεξηγήσεις), καθώς και σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας δεν θα διατεθούν εισιτήρια στη ΠΑΕ ΑΕΛ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: Γενική είσοδος 10€ - γυναίκες & παιδιά έως 12 ετών είσοδος ελεύθερη.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και τα γραφεία των οργανωμένων φιλάθλων «Austrian Boys», καθημερινά από τη Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013 με συνεχόμενο ωράριο 9:00 – 21:00 μόνο με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ καλεί όλους τους φιλάθλους της να δώσουν βροντερό παρών και να στηρίξουν την ομάδα με όλες τους τις δυνάμεις – πάντα σε φίλαθλα πλαίσια - δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τη διαφορά κουλτούρας και επιπέδου.

Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο».

Την Τρίτη (26/02) οι ποδοσφαιριστές είχαν ρεπό. Προπόνηση προβλέπεται μόνο για τον ανέτοιμο Ματίας Μπολάτι, τον Ντιέγκο Ναντάγια και τον Χρήστο Χατζηπαντελίδη, που επέστρεψε από άδεια.

Σε ό,τι αφορά στον Μάριο Μπρέσκα, το οίδημα που «κληρονόμησε» ο Σλοβάκος δεν αναμένεται να του στερήσει τη συμμετοχή, ενώ την Τετάρτη (28/02) θα εκτιμηθεί εκ νέου η κατάσταση του τραυματία, Εγκούτου Ολίσε. Απών θα είναι ο Τσιάτσιος λόγω τιμωρίας.

Last modified onΤρίτη, 26 Φεβρουάριος 2013 14:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep