Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Συνέχεια στο σερί του ο Ολυμπιακός

Να διευρύνει το αήττητο και παράλληλα να σημειώσει την τέταρτη σερί νίκη θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου απέναντι στην Καλλονή.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τους Καλλονιάτες την Κυριακή (10/2), με τον Σάββα Παντελίδη, πέρα από την απουσία του Ματίας Μπολάτι, ο οποίος ακολουθεί θεραπευτική αγωγή (υποφέρει από σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών), να μην αντιμετωπίζει προβλήματα. Ιδιαίτερες αλλαγές στην ενδεκάδα δεν αναμένονται, σε σχέση με τους παίκτες που έπαιξαν με τον Ηρακλή.
Την αποστολή γα τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΛ Καλλονής απαρτίζουν οι εξής είκοσι ποδοσφαιριστές: Μπακαγιόκο, Γιενγκά, Σολάκης, Καπετάνος, Κωστούλας, Πετκάκης, Τσιάτσιος, Πινδώνης, Γκίτκος, Σταυράκης, Κατσιαρός, Καρράς, Γόγολος, Παλαιολόγος, Χατζηπαντελίδης, Ογκουνσότο, Ανιέτε, Μπρέσκα, Ολίσε, Γκότοβος.

 

Ο Παντελίδης, στο μεταξύ, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και και εξήγησε ότι χρειάζεται χρόνος ώστε να υπάρξει η απαραίτητη ομοιογένεια στην ομάδα.

Για το αν είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Football League: «Είναι ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα, που θα αργήσουν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Πιστεύω, όμως, ότι δεν θα περιμένουμε μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές, καθώς θα ξεκαθαρίσει λίγο πιο νωρίς. Ίσως εφτά, με οχτώ αγωνιστικές πριν το τέλος να έχουν ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες θα είναι για την άνοδο».

Για το τι άλλαξε στον Ολυμπιακό, αλλά και πόσος χρόνος χρειάζεται για να φτάσει η ομάδα στα επίπεδα που θέλει: «Νέοι παίκτες, νέος προπονητής. Η ομάδα αυτή την στιγμή κερδίζει με την ποιότητα των παικτών της και όχι λόγω ομαδικής δουλειάς. Αλλά πιο ολοκληρωμένο ποδόσφαιρο και να μπορεί να καταλάβει κάποιος τι παίζει η ομάδα, χρειάζεται χρόνος για να γίνει. Είμαι ευτυχής γιατί στο πρώτο μου παιχνίδι νικήσαμε τον πρωτοπόρο. Αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά μπορούν να αφομοιώσουν καλύτερα κάποια πράγματα, ειδικά από την στιγμή που έρχονται και καλά αποτελέσματα. Έτσι μπορεί να δουλέψει κάποιος πιο εύκολα και να πετύχει αυτό που θέλει».

Για το ποιες ομάδες πιστεύει ότι μπορούν να διεκδικήσουν την άνοδο: «Εργοτέλης και Ψαχνά είναι πολύ δυνατές ομάδες. Αλλά όλες οι ομάδες μέχρι της 12η θέση μπορούν να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω. Όταν θα έρθουν τα διπλά παιχνίδια τα πάντα θα αλλάζουν από αγωνιστική σε αγωνιστική».

Για το πώς ζει ο Βόλος το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες του παλεύουν για την άνοδο: «Υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων και αυτό το ήξερα, αλλά εγώ κοιτάω περισσότερο τη δική μου ομάδα που βλέπω ότι πηγαίνει καλά το τελευταίο διάστημα. Και οι δύο ομάδες υποστηρίζονται φανατικά από τους οπαδούς τους. Ωστόσο, εγώ έχω γνωρίσει μόνο τους δικούς μας και βλέπω με τι πάθος βρίσκονται κοντά στον Ολυμπιακό Βόλου και τον στηρίζουν».

Για το αν θα μπορούσε ο Ολυμπιακός Βόλου να σταθεί στη Σούπερ Λίγκα: «Αν αυτή η ομάδα ήταν από το καλοκαίρι μαζί και είχε κάνει μαζί προετοιμασία θα μπορούσε να κάνει και καλή πορεία στη Σούπερ Λίγκα. Το άσχημο για εμάς αυτή τη στιγμή είναι ότι η ομάδα είναι σαν «μωσαϊκό», καθώς υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν κάνει προετοιμασία, άλλοι που έχουν κάνει αλλά ήρθαν τώρα στην ομάδα και άλλοι που δεν αγωνίζονταν στις ομάδες που βρίσκονταν και δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν κάποια θέματα στην φυσική κατάσταση αλλά και στην τακτική, τα οποία και θέλουμε να λύσουμε».

Last modified onΣάββατο, 09 Φεβρουάριος 2013 18:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep