Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Και τώρα…άνοδος

Ο Ολυμπιακός Βόλου ηττήθηκε 2-0 από τον Αστέρα Τρίπολης, αποκλείστηκε από το Κύπελλο και στρέφει το βλέμμα στο πρωτάθλημα.

Η φετινή πορεία των «ερυθρόλευκων» στον θεσμό του Κυπέλλου σταμάτησε στους «16». Λίγο πολύ αναμενόμενη εξέλιξη αν σκεφτεί κανείς ότι είχαν παραχωρήσει ισοπαλία (1-1) στην Τρίπολη και παρατάχθηκαν χωρίς 10 βασικούς. στην πολύ δυνατή έδρα των Αρκάδων, οι οποίοι κάνουν εκπληκτική πορεία φέτος. Έτσι, στρέφουν πλέον το βλέμμα αποκλειστικά στο πρωτάθλημα της Football League, εκεί όπου με τον Σάββα Παντελίδη θα επιδιώξουν να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους.

Ο Ολυμπιακός Βόλου άντεξε για ένα ημίχρονο παρότι οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες με τους Ράγιος (5'), Περόνε (12'), Έγκον (17'). Από την πλευρά τους οι Βολιώτες απείλησαν με τους Κοτζαθανάση (13'), Πετκάκη (29'), αλλά στο 62’ ο Ντε Μπλάσις με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ράγιος άνοιξε το σκορ. Στο 75’ ο Ράγιος είχε σουτ στο δοκάρι και η υπόθεση – πρόκριση ξεκαθάρισε στο 76’ με ένα εκπληκτικό γκολ του Φορμίκα από απόσταση 35 μέτρων και ενώ η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά σε σέντρα που επιχείρησε.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Πιπίνης, Σανκαρέ, Φραγκουλάκης (46' Ναβάρο), Κουρμπέλης, Έγκον (59' Ουσέρο), Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Περόνε (79' Κάφα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Αντώνης Μάνδαλος): Σταυράκης, Πετκάκης (59' λ.τρ. Στουρνάρας), Παλαιολόγος, Γκότοβος, Γουσούλης, Τσιάτσιος, Κοτζαθανάσης, Στογιάνοφ Ανιέτε (67' Γαλάνης), Μπακαγιόκο, Ογιαρμπίντε.

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Βοηθοί: Καρσιώτης (Τρικάλων), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

Last modified onΠέμπτη, 24 Ιανουάριος 2013 00:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep