Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σούλης: «Χρειάζεται χρόνος…»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος κράτησε την απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου στα Ψαχνά και εκθείασε τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» ζήτησε χρόνο για να ενσωματωθούν πλήρως οι νεοαποκτηθέντες και μετά το 1-1 με τον Ηρακλή Ψαχνών δήλωσε: «Οι δύο ομάδες μπήκαν μέσα στο γήπεδο με στόχο να κερδίσουν το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καλή παρουσία και δεν ήμασταν καλοί. Δεν υπήρξαν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τον αντίπαλο να χάνει μια ευκαιρία στις καθυστερήσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από τον Ηρακλή στο πρώτο 20λεπτο, πιέσαμε με στόχο να πετύχουμε το γκολ, δυστυχώς όμως, δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση. Πιστεύω, πάντως, πως δεν υπήρξε φάουλ στη φάση από την οποία προήλθε το γκολ του Ηρακλή.

Με την είσοδο του Ογκουνσότο στο παιχνίδι προσπαθήσαμε να γίνουμε πιο γρήγοροι στην επίθεση και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Κρατάμε μόνο το δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο πρώτο μέρος δεν είχαμε καθόλου καλή παρουσία». Τέλος, εκθείασε τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου για τη δυναμική παρουσία τους στο ματς.

Last modified onΚυριακή, 20 Ιανουάριος 2013 18:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep