Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μέσα τα δυνατά χαρτιά

Ενισχυμένος ο Ολυμπιακός Βόλου στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του τον Πάτρικ Ογκουνσότο, τον Ηλία Σολάκη και τον Μάριο Μπρέσκα και κόντρα στον Εργοτέλη η γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού είναι πολύ δυνατή. Από εκεί και πέρα άλλα προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο Πειραιώτης τεχνικός, ο οποίος ανακοίνωσε την εξής 20άδα: Γκίτκος, Σταυράκης, Στουρνάρας, Καρράς, Κατσιαρός, Γουσούλης, Γκότοβος, Τσιάτσιος, Πινδώνης, Παλαιολόγος, Ανιέτε, Ογιαρμπίντε, Γενκά, Στογιάνοφ, Μπολάτι, Γόγολος, Μπακαγιόκο, Σολάκης, Μπρέσκα, Ογκουνσότο.

Κατά τα άλλα η ΠΑΕ πρωτοτύπησε και με επίδειξη ενός εισιτηρίου, δύο άτομα θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν δουν το παιχνίδι. Όπως ανακοινώθηκε: «Το νέο Δ.Σ. της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, λαμβάνοντας υπόψη του την κρισιμότητα του αγώνα της ομάδας μας με τον Εργοτέλη και θέλοντας εμπράκτως να αποδείξει ότι χρειάζεται όλους τους οπαδούς στο πλευρό της ομάδας, δίνει την ευκαιρία της εισόδου με κάθε εισιτήριο δύο (2) ατόμων .
Το ίδιο θα ισχύσει για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, εκτός των κατηγοριών Silver και Gold για καθαρά τεχνικούς λόγους».

Last modified onΣάββατο, 12 Ιανουάριος 2013 17:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep