Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Μποτσιβάλης: «Όλα ανοικτά»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου μίλησε στο flnews.gr για τη συνάντηση που είχε την Κυριακή (6/1) με τον εκπρόσωπο των υποψήφιων επενδυτών.

Η συμφωνία του Παναγιώτη Μποτσιβάλη με τον Δημήτρη Καραγιάννη δεν είναι συμφωνία παράδοσης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Απλά ο πρόεδρος της ομάδας και ο εκπρόσωπος των υποψήφιων επενδυτών έδωσαν τα χέρια να σταματήσει η κόντρα που ξέσπασε προ ημερών. «Είπαμε ότι με τη γκρίνια δεν μπορούμε να προχωρήσουμε. Αυτό είπαμε. Και συμφωνήσαμε να ηρεμήσουμε. Θα κοιτάξουμε να βρούμε κοινή φόρμουλα. Είτε να συνεργαστούμε, είτε με άλλο τρόπο για το καλό της ομάδας. Αυτή τη στιγμή όλα είναι ανοικτά» ανέφερε στο flnews.gr ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρόλευκων».

 

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ίδιος ο Μποτσιβάλης με την πλευρά των επενδυτών είναι η εξής: «Στη συνάντηση που διενεργήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και τον εκπρόσωπο των επενδυτών, υπήρξε μια κατ' αρχήν συμφωνία για την πρόοδο και το καλό της ομάδας». Ο Δηημήτρης Καραγιάννης δήλωσε: «Σήμερα έγινε μια πολύ σημαντική συνάντηση και υπήρξε μια κατ' αρχήν συμφωνία. Η επόμενη κίνηση θα είναι η έγγραφη συμφωνία που θα γίνει εντός των λίγων επόμενων ημερών. Χρειάζεται ένα βήμα για την επίτευξη της τελικής συμφωνίας. Είναι ένα βαρύ, ένα τεράστιο βήμα, που πιστεύω πως θα γίνει. Τις επόμενες μέρες θα στελεχωθεί το διοικητικό συμβούλιο.Και οι δύο πλευρές ήθελαν το καλό του Ολυμπιακού Βόλου. Κι αυτό αποδείχθηκε στη σημερινή συνάντηση».

Last modified onΚυριακή, 06 Ιανουάριος 2013 23:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep