Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μας χωρίζουν 100.000 ευρώ»

Στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό θα μεταβιβαστούν οι μετοχές της ΠΑΕ, σε περίπτωση που ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης αποφασίσει να την παραχωρήσει στους Βολιώτες επενδυτές.

Αυτό ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπός τους, Δημήτρης Καραγιάννης, στον ραδιοφωνικό σταθμό SPORT FM. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Θα υπάρξει και νέα προσπάθεια να έχουμε μέχρι σήμερα το βράδυ την απόφαση του κ. Μποτσιβάλη για το αν μας παραχωρεί την ΠΑΕ. Η διαφορά που μας χωρίζει με τον κ. Μποτσιβάλη είναι 100 χιλιάδες ευρώ. Όμως, βάσει της πρότασης που του έχουμε υποβάλλει, ο κ. Μποτσιβάλης εφόσον τη δεχτεί, θα είναι ο μοναδικός άνθρωπος που θα φύγει με κέρδος από το ποδόσφαιρο. Αναμένουμε όμως την απάντηση, αφού πέντε παίκτες από τη Σούπερ Λιγκ και δύο ικανοί ξένοι, περιμένουν για να υπογράψουν. Είμαστε όλοι γνωστοί στη βολιώτικη κοινωνία και πάνω απ' όλα οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου. Είμαστε ήδη 10 επιχειρηματίες, έστω κι αν αυτή τη στιγμή φαίνονται μόνο οι πέντε. Οι μετοχές θα μεταβιβασθούν σ' ένα θεματοφύλακα, που αυτός θα είναι ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου, προκειμένου να υπάρξει απόλυτη διοικητική ηρεμία και να προχωρήσουμε με αποκλειστικό γνώμονα το καλό της ομάδας».

 

Γιαννόπουλος: «Έστειλα χρήματα σε Ογιαρμπίντε και Μπολάτι για να γυρίσουν πίσω»

Στον Sport-FM Μαγνησίας 89.5 μίλησε ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Βόλου. Αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να αποχωρήσει από την ΠΑΕ τον περασμένο Οκτώβριο, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Οι ξένοι ποδοσφαιριστές πήραν την Χριστουγεννιάτικη άδειά τους, παίρνοντας 500-600 ευρώ. Υπάρχει θέμα με τις πληρωμές στον Ολυμπιακό. Υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν χρήματα για να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Αρκεί να πω ότι έστειλα χρήματα στους Ογιαρμπίντε και Μπολάτι για να έρθουν πίσω από τις χώρες τους. Ο Μποτσιβάλης έχει κάνει μια προσπάθεια που δύσκολα θα την έκανε άλλος. Δεν κάνω επίθεση στον πρόεδρο, θέλω να προλάβω κάποια πράγματα. Μέχρι τη ημέρα που έφυγα από τον Ολυμπιακό Βόλου τα πράγματα ήταν άψογα. Από την αλλαγή του προπονητή και μετά υπήρξαν τριβές. Υπάρχουν 6-7 ποδοσφαιριστές που θέλουν να φύγουν από την ομάδα. Αισθάνομαι άσχημα, γιατί τον Ολυμπιακό τον έχτισα εγώ από την αρχή, καθώς οι επιλογές ποδοσφαιριστών έγιναν με δική μου ευθύνη. Κουράστηκα γι' αυτό και βλέπω ότι αυτή η ομάδα πάει να διαλυθεί. Εγώ τον Ολυμπιακό Βόλου δεν τον είχα ζήσει έτσι. Δεν υπάρχει προγραμματισμός. Είχαμε κανονίσει να έρθουν άλλοι ποδοσφαιριστές τον Ιανουάριο στην ομάδα και άλλοι έρχονται».

 

Α.Σ. Ολυμπιακού Βόλου προς Μποτσιβάλη: «Δώστε άμεσα λύση»

Το ΔΣ του Α.Σ. Ολυμπιακού Βόλου απέστειλε επιστολή προς τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Παναγιώτη Μποτσιβάλη, μέσω της οποίας του ζητεί να ανακοινώσει άμεσα τι προτίθεται να κάνει σχετικά με το θέμα της πώλησης, ή μη, της ΠΑΕ. Σε αυτή αναφέρεται: «Κύριε πρόεδρε, όπως έχουμε πληροφορηθεί από τα ΜΜΕ, από σήμερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 δεν έχει νόμιμη διοίκηση γιατί η επταμελής διοίκηση διορισμένη από το Πρωτοδικείο Βόλου που συγκροτήθηκε υπό την προεδρία σας δεν έχει νόμιμη σύνθεση, αφού κατά ασφαλείς πληροφορίες έχουν παραιτηθεί πέντε μέλη της και έχουν απομείνει μόνο δυο, δίχως νόμιμο δικαίωμα συγκρότησης διοίκησης.

Όπως είναι γνωστό, έχετε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ και υπάρχει εξ όσων γνωρίζουμε πρόταση κάποιων Βολιωτών παραγόντων για την εξαγορά των μετοχών. Επειδή η παρούσα χρονική στιγμή είναι κρίσιμη και όσο περνά ο καιρός δημιουργούνται διάφορα προβλήματα που προκαλούν αναταραχή και διχόνοια μεταξύ των φιλάθλων της αγαπημένης μας ομάδος, ζητάμε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να δώσετε άμεσα την λύση που ταιριάζει στο όνομα και στην ιστορία της ομάδος, παραμερίζοντας εγωισμούς και άσκοπες καθυστερήσεις. Να είστε βέβαιος ότι κύριο μέλημα μας είναι να προασπίζουμε το κύρος της ομάδος μας και είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Πιστεύουμε ότι και οι δυο πλευρές πρεπει να δείξετε σύνεση και αυτοσυγκράτηση προκειμένου να αποφευχθούν καταστάσεις διχασμού και να δώσουν το δικαίωμα σε όσους επιθυμούν το κακό της ομάδος μας να την βλάψουν. Η ομάδα είναι πάνω από όλους και δεν έχει κανείς μας το δικαίωμα να κάνει ενέργειες που την βλάπτουν. Σε διαφορετική περίπτωση εάν διαπιστώσουμε ότι υπάρχουν προβλήματα που θα βλάψουν την αγαπημένη μας ομάδα θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και θα εξαντλήσουμε κάθε μέσο για την υγιή πορεία και πρόοδο της».

Last modified onΠέμπτη, 03 Ιανουάριος 2013 16:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep