Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με τη... μαγκιά του στους «16»

Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε την πρόκριση για τους "16" του κυπέλλου Ελλάδος στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. 1 Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε την πρόκριση για τους "16" του κυπέλλου Ελλάδος στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Ολυμπιακός Βόλου... σκότωσε (2-2) τον Ατρόμητο στο 92' και με γκολ του Ανιέτε πέρασε στους «16» του Κυπέλλου.

To 1-1 του πρώτου αγώνα στο Πανθεσσαλικό δεν του έδινε πολλές ελπίδες, παρότι οι Θεσσαλοί το είχαν χαρακτηρίσει άδικο. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός Βόλου το πίστεψε και πανηγύρισε... μάγκικη πρόκριση (2-2) στο Περιστέρι σε βάρος του Ατρόμητου το βράδυ του Σαββάτου (22/12). Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν στο 3' με τον Επστάιν, αλλά οι φιλοξενούμενοι στο 48' έφεραν το ματς στα ίσα με τον Πινδώνη έπειτα από φάση διαρκείας. Με το σκορ αυτό οι δύο ομάδες θα διεκδικούσαν την πρόκριση στην παράταση, αλλά στο 73' ο Λαζαρίδης έδειξε πως ο Ατρόμητος αγκάλιαζε το εισιτήριο. Η «χρυσή» αλλαγή του Σούλη Παπαδόπουλου, όμως, ο Ισπανός Ανιέτε είχε διαφορετική άποψη και στο 92' χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό Βόλου με εκτέλεση φάουλ!

Οι Θεσσαλοί στη φάση των «16» θα αντιμετωπίσουν τον Αστέρα Τρίπολης σε διπλούς αγώνες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ράντμαν, Γιαννούλης, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Επστάιν, Μπρίτο, Καραμάνος, Μπέλιτς (61' Κούκι).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γκίτκος, Παλαιολόγος, Γκότοβος, Κατσιαρός, Γόγολος, Τσιάτσιος, Πινδώνης, Ογιαρμπίντε, Γενγκά, Μπολάτι, Μπακαγιόκο.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Last modified onΣάββατο, 22 Δεκέμβριος 2012 22:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep