Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στα ερυθρόλευκα και ο Μπρέσκα

Ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάριο Μπρέσκα.

Αν και πολλοί είχαν αμφιβολίες σχετικά με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, τελικά ο Μάριο Μπρέσκα από την Πέμπτη (20/12) ανήκει και τυπικά στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός έκανε προπονήσεις με τους Θεσσαλούς τις τελευταίες ημέρες και η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία μαζί του, οριστικοποιώντας τη δεύτερη μεταγραφή μετά τον Ηλία Σολάκη.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μάριο Μπρέσκα, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα της ομάδας από τον Ιανουάριο. Ο Μάριο Μπρέσκα ήδη παίρνει μέρος κανονικά στις προπονήσεις του Ολυμπιακού Βόλου εδώ και αρκετές ημέρες».

Συγχαρητήρια στους οπαδούς

Η θεσσαλική ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση και για την πρωτοβουλία των οπαδών να συγκεντρώσουν τρόφιμα και ρούζα για άπορες οικογένειες και κοινωφελή ιδρύματα.

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ θέλει να συγχαρεί τους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας, Austrian Boys, Vatos Locos και Μυρμιδόνες για την εκπληκτική πρωτοβουλία τους να συγκεντρώσουν τρόφιμα και ρούχα στα γραφεία τους, στην οδό Αγίου Δημητρίου, τα οποία θα διαθέσουν σε κοινωφελή ιδρύματα, ενορίες και άπορες οικογένειες. Τέτοιες ενέργειες ανθρωπιάς και αλληλοβοήθειας αποδεικνύουν ότι οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου δικαίως θεωρούνται πρωταγωνιστές εντός και εκτός γηπέδων, πάντα μέσα σε κόσμια και αθλητικά πλαίσια, ενώ υιοθετούν τα ιδεώδη του πολιτισμού και του αθλητισμού ακόμη και στην καθημερινή τους ζωή.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ προσκαλεί όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας, και όχι μόνο, να στηρίξουν έμπρακτα αυτήν την αξιέπαινη πρωτοβουλία των οργανωμένων φιλάθλων μας που έχει ως μόνο στόχο να ανακουφίσει τους αδύναμους συμπολίτες μας».

Last modified onΠέμπτη, 20 Δεκέμβριος 2012 12:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep