Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σούλης: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο...»

Στην αναγκαστική αλλαγή του Κόλεφ στάθηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου είπε μετά την ήττα από την Παναχαϊκή: «Το ποδόσφαιρο αυτά έχει δυστυχώς. Η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας, όμως κάναμε και εμείς λάθη, ειδικά στο γκολ που δεχτήκαμε. Ήταν ένα παιχνίδι που είχε δυο όψεις. Ο αντίπαλος είχε επιλέξει να παίξει αμυντικούς προσανατολισμούς κάτι που το είδαμε και στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό και ήταν κάτι που δύσκολα θα μπορούσαμε να διασπάσουμε. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και η Παναχαϊκή προσπαθούσε με αντεπιθέσεις. Στο β’ μέρος για μας υπήρξε η αναγκαστική αλλαγή με τον Κολεφ, ήταν κάτι που δεν περιμέναμε. Τόσες ευκαιρίες δημιουργήσαμε σήμερα και δεν μπορέσαμε να πετύχουμε γκολ. Ακόμα και όταν η μπάλα ήταν στην γραμμή, όταν δεν το βάλεις θα χάσεις.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό γιατί στο τέλος και οι δέκα παίκτες της Παναχαϊκής είχαν γυρίσει στην εστία τους και δεν μπορούσαμε να τους διασπάσουμε. Στεναχωρήσαμε τον κόσμο μας, θα πάμε να πάρουμε αλλού τους βαθμούς που χάθηκαν σήμερα. Αν ήταν ο Κόλεφ δεν θα έβγαινε από το ματς και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Είπαμε να παίξουμε από τα πλάγια. Μας έλειπαν κάποιοι παίκτες. Δεν είχαμε άλλη λύση στον πάγκο. Ένα ματς ξεκινάει στο 1ο λεπτό και τελειώνει στο 90ο. Δεν μου αρέσει να μιλάω για την τύχη. Ο αντίπαλος τερματοφύλακας στο τέλος έκανε μια φανταστική απόκρουση και είχαμε δυο δοκάρια στην συμβολή. Δεν μου αρέσει να ρίχνω ευθύνες στους παίκτες».

 

Ο Βαγγέλης Στουρνάρας δήλωσε: «Ξέρουμε πως έχουμε απογοητεύσει τον κόσμο μας. Όπως είπαν οι προπονητές ήμασταν καλύτεροι, χάσαμε ευκαιρίες αλλά δεν μας ήθελε η στιγμή. Αντίθετα οι αντίπαλοι ήταν τυχεροί. Θα ψάξουμε τους βαθμούς στο επόμενο ματς. Από την Τρίτη θα δουλέψουμε πολύ ώστε να πάρουμε στο επόμενο ματς τους βαθμούς».

Last modified onΚυριακή, 02 Δεκέμβριος 2012 19:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep