Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Συνεργασία με τη Νίκη»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτης Μποτσιβάλης μίλησε για την έως τώρα θητεία του, τον Αχιλλέα Μπέο, τα οικονομικά και το ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου.

Ο Μποτσιβάλης παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο 1» και αναφέρθηκε στην περίοδο που Ολυμπιακός Βόλου δεν υπήρχε, για τη συμμετοχή στη Β’ Εθνική, για τα νέα μέλη του ΔΣ και, φυσικά, για τις σχέσεις του με τον Αχιλλέα Μπέο και τον Ανδρέα Πάτση.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

«Είμαι κάτοχος του 59% των μετοχών. Όταν πήρα την ομάδα, είχα όρο στα συμβόλαια ότι αν δικαιωθούμε, θα δώσουμε ένα ποσό για τις μετοχές. Όμως, με απόφαση της ΕΠΟ, η ομάδα έχασε όλους τους παίκτες της που ήταν τα περιουσιακά της στοιχεία και δεν αγωνίστηκε στη Σούπερ Λιγκ. Έμεινα μόνος όταν όλοι οι διπλανοί μου έστριβαν... Έτσι, έκανα νέο συμφωνητικό με τον κ. Καρρά και πήρα το 48% των μετοχών της ΠΑΕ πληρώνοντας τα χρήματα που ξόδεψα τους προηγούμενους μήνες στα δικαστήρια. Είμαι κάτοχος του 59% του μετοχικού κεφαλαίου».

Για τα νέα μέλη στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ: «Στο νέο διοικητικό συμβούλιο, θα μπουν τουλάχιστον τέσσερις Βολιώτες που προέρχονται από τον επιχειρηματικό χώρο. Θα είναι σίγουρα ο δικηγόρος κ. Μιχάλης Μιτζικός που μας βοήθησε πολύ όλη αυτή την περίοδο, τόσο την ομάδα όσο κι εμένα προσωπικά, θα είναι ο κ. Δημήτρης Καραγιάννης, ο κ. Θανάσης Πατσούρας».

Για τη συμμετοχή του στον Ολυμπιακό Βόλου: «Από την αρχή που μπήκα στον Ολυμπιακό Βόλου, μπήκα για να σώσουμε μία κατάσταση όταν κανείς δεν ήθελε να αναλάβει τις ευθύνες. Η ομάδα είχε μείνει με μία σφραγίδα, χωρίς να αγωνίζεται πουθενά. Πήρα προσωπικά το θέμα θα έλεγα και προσπάθησα να φύγω από τα δικαστήρια ώστε η ομάδα να παίξει, έστω και στη Β' Εθνική».

Για τα συνεχή δικαστήρια και το συμβιβασμό με τη Β' Εθνική: «Το διοικητικό εφετείο που θα εξετάσει το φάκελο το δικό μου και του Ολυμπιακού Βόλου είναι να γίνει τώρα τον Δεκέμβριο μετά τις αναβολές που πήρε και η απόφαση θα βγει την άνοιξη. Δηλαδή δεν θα παίζαμε σε κανένα πρωτάθλημα. Προτίμησα λοιπόν ότι ήταν καλύτερο να παίξουμε έστω και στη Β' Εθνική, να έχουμε αυτό το συμβιβασμό».

Για τις σχέσεις του με τον Αχιλλέα Μπέο: «Ο Αχιλλέας Μπέος είναι ένας παράγοντας με δικές του απόψεις που σε πρόσφατη συνέντευξή του σε κάποιο τηλεοπτικό σταθμό, τις διευκρίνισε. Δεν ενεργώ αντί του κ. Μπέου. Όταν η ομάδα δικαιώθηκε κι άρχισε να πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα, κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο κ. Μποτσιβάλης είναι «λίγος». Να έρθουν αυτοί να μου το πουν προσωπικά.. Πού ήταν τους 14-15 τελευταίους μήνες; Δεν τους βλέπω ούτε στο γήπεδο.

Ο κ. Μπέος είχε την άποψη να συνεχίσουμε το δικαστικό αγώνα και την έχει εκφράσει επισήμως με διάφορες δηλώσεις του. Εγώ δεν έκανα ό,τι είχε ανακοινώσει, είχα δική μου αντίληψη των πραγμάτων».

Για τα οικονομικά: «Ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι χρεωμένος στο τέλος της φετινής σεζόν, ελεγχόμενα αλλά χρεωμένος. Ο κόσμος με την Καβάλα είχε μεγάλη προσέλευση αλλά στη συνέχεια, δεν είχε αυτή που περιμέναμε. Στους τελευταίους αγώνες, πληρώνουμε το διαιτητή από την τσέπη μας. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει οικονομικό πρόβλημα στην κοινωνία, για αυτό βάλαμε και φθηνότερα εισιτήρια, δώσαμε σε ανέργους για να έρχονται στο γήπεδο. Πρέπει οι φίλαθλοι να βρεθούν στους αγώνες του Ολυμπιακού και να εμψυχώσουν την ομάδα».

Για τα συμβόλαια: «Φτιάξαμε μία ομάδα από το μηδέν. Είχαμε δύο επιλογές. Ή να πάρουμε πιτσιρικάδες και να έχουμε μέτρια πορεία ή να φτιάξουμε μία ομάδα με καλούς παίκτες που θα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις. Διάλεξα τη δεύτερη επιλογή αν και ήταν πιο δύσκολη. Υπάρχουν σύλλογοι στη Β' Εθνική με μεγαλύτερο συμβόλαιο στα 25.000 ευρώ και εμείς έχουμε για παράδειγμα με 100.000 ευρώ».

Για συγχώνευση με τη Νίκη: «Δεν μιλάμε για συγχώνευση, είναι κάτι πολύ δύσκολο να γίνει σε μία ημέρα. Μιλάμε όμως για συνεργασία των δύο ομάδων στον αθλητικό τομέα. Θα γίνει μία σύσκεψη για να μιλήσουμε όλοι μαζί, φίλαθλοι, οπαδοί, παράγοντες των δύο ομάδων».

Για την αλλαγή προπονητή: «Η αλλαγή του προπονητή ήταν προσωπικό θέμα. Είχαμε μιλήσει με τον κ. Γιαννόπουλο για κάτι τέτοιο από το ματς με τον Βύζαντα. Ήταν άκομψο που έγινε πριν από τον αγώνα στις Σέρρες, αλλά ήταν ένα ρίσκο που πήρα. Ο κ. Γιαννόπουλος μού πρότεινε τρεις προπονητές κι εγώ διάλεξα τον Σούλη Παπαδόπουλο».

Για το ντέρμπι με τη Νίκη: «Θέλω ο αγώνας να γίνει σε απολύτως φιλικό κλίμα. Θέλω στο γήπεδο να είναι οπαδοί και των δύο ομάδων, όπως και στο β' γύρο, να γίνει η αρχή για την πόλη ώστε να μην έχουμε στο μέλλον αυτή την ανούσια κόντρα μεταξύ των δύο συλλόγων. Θα παρακολουθήσω τον αγώνα μαζί με τον κ. Πάτση».

Για το γηπεδικό: «Δεν έχω καταλήξει ακόμα εάν η ομάδα πρέπει να αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό ή στο ΕΑΚ. Έχουμε κάνει μελέτη στο Δήμο Βόλου για το ΕΑΚ, ζητώντας την πλήρη εκμετάλλευση του γηπέδου για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ετών».

Πηγή: www.magnesiasports.gr

Last modified onΠέμπτη, 29 Νοέμβριος 2012 13:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep