Στο μητρώο της ΓΓΑ η Νίκη Βόλου

Έγινε αποδεκτή η αίτηση της Νίκης Βόλου για εγγραφή στο μητρώο αθλητικών σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Η Νίκη Βόλου ήταν από τους συλλόγους που είχαν υποβάλει αίτηση για την εγγραφή στο μητρώο αθλητικών σωματείων, η οποία τελικά έγινε αποδεκτή. Πλέον οι «κυανόλευκοι» ανήκουν στη λίστα με τα εγγεγραμμένα σωματεία, με πέντε τμήματα, χωρίς όμως σε αυτά να συμπεριλαμβάνεται το τμήμα του ποδοσφαίρου. 

Συγκεκριμένα ως εγγεγραμμένα εμφανίζονται τα τμήματα της κολύμβησης, της υδατοσφαίρισης, της πετοσφαίρισης, του μπάσκετ και του στίβου, όμως τόσο το ποδόσφαιρο όσο και η ποδηλασία δεν αναφέρονται. Βέβαια αυτό δεν είναι κάτι ασυνήθιστο, καθώς υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι που δεν έχουν προχωρήσει στην εγγραφή όλων των τμημάτων τους, ή προχώρησαν τις διαδικασίες και για τα υπόλοιπα τμήματα το επόμενο χρονικό διάστημα, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα. Η Νίκη Βόλου πάντως, διαθέτοντας την ειδική αθλητική αναγνώριση, συμπεριλαμβάνεται στα σωματεία που έλαβαν τη σχετική επιχορήγηση για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας, λαμβάνοντας 6.500 ευρώ, και αν κάνει κανείς τους υπολογισμούς έχει λάβει 2500 ευρώ ως ΓΣ, και από εκεί και πέρα επιπλέον χίλια ευρώ για κάθε επιπλέον άθλημα (σύνολο τέσσερα).

Όσον αφορά την ποδηλασία, έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για να ολοκληρωθεί η εγγραφή. Από την άλλη, το τμήμα του ποδοσφαίρου «κόλλησε» στη γραφειοκρατία καθώς δημιουργήθηκε ένα μπέρδεμα όσον αφορά την ημερομηνία ίδρυσης του τμήματος, με τη ΓΓΑ να τη «βλέπει» στο σύστημα ότι έχει γίνει το 2001. Όπως γνωστοποίησε ο γραμματέας της Νίκης Βόλου, κ. Κολόζος, ήδη έχουν συγκεντρωθεί όλα τα επιπλέον δικαιολογητικά και με έγγραφα από ΕΠΣΘ και ΕΠΟ και ήδη έχουν σταλεί για να ολοκληρωθεί και αυτό το κομμάτι. 

 

Last modified onΔευτέρα, 21 Δεκέμβριος 2020 12:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep