Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νέα αναβολή με Καλλονή

Δεν θα διεξαχθεί τελικά το φιλικό της Νίκης Βόλου με την Καλλονή που ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή 19 Αυγούστου στον Βόλο. Δεν θα διεξαχθεί τελικά το φιλικό της Νίκης Βόλου με την Καλλονή που ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή 19 Αυγούστου στον Βόλο.

Η Νίκη Βόλου δεν θα δώσει φιλικό ματς την Κυριακή με την Καλλονή, αφού η ομάδα της Μυτιλήνης ειδοποίησε πως επιθυμεί να μην διεξαχθεί.

Το πρώτο μεταξύ τους φιλικό στο Καρπενήσι δεν έγινε διότι υπήρξε πρόβλημα με τις καιρικές συνθήκες και αναγκάστηκαν να παίξουν 24 ώρες αργότερα. Τώρα, η Καλλονή ειδοποίησε την ομάδα της Νίκης Βόλου πως δεν μπορεί να μεταβεί στον Βόλο. Οι άνθρωποι της ομάδας αναζήτησαν άμεσα νέο αντίπαλο για την Κυριακή 19 Αυγούστου, ώστε να βαδίσουν κανονικά πάνω στο πρόγραμμα τους.

Η πρώτη κρούση έγινε στον Ηρακλή Ψαχνών που τελικά δεν θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα, αλλά δεν πήραν θετική απάντηση, αφού ο Βασίλης Βούζας προτιμά τις έντονες προπονήσεις σε αυτό το σημείο της προετοιμασίας. Οι προσπάθειες των ανθρώπων της Νίκης Βόλου συνεχίζονται ώστε να βρεθεί αντίπαλος, αλλά οι περισσότερες ομάδες έχουν μέχρι τώρα αντίπαλο και υπάρχει δυσκολία να βρεθεί ελεύθερη ομάδα. Η ομάδα του Βόλου ήταν κοντά σε συμφωνία με την Κόρινθο για να ταξιδέψει στην Μαγνησία και πιθανότατα θα είναι αυτή ο αντίπαλος της για την Κυριακής 19 Αυγούστου στις 6.30 στο Πανθεσσαλικό.

Last modified onΠαρασκευή, 17 Αύγουστος 2012 04:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep