Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Επιθετικό και δύο μέσους»

Ο Περικλής Αμανατίδης τόνισε πως χρειάζεται ακόμη έναν επιθετικό και δύο μέσους για να συμπληρωθεί το παζλ της Νίκης Βόλου για τη νέα σεζόν. Ο Περικλής Αμανατίδης τόνισε πως χρειάζεται ακόμη έναν επιθετικό και δύο μέσους για να συμπληρωθεί το παζλ της Νίκης Βόλου για τη νέα σεζόν.

Η Νίκη Βόλου επέστρεψε στη βάση της και ο προπονητής της ομάδας Περικλής Αμανατίδης μίλησε στην εφημερίδα "Θεσσαλία" για τις τρεις προσθήκες στην ομάδα και την τακτική.

«Θέλουμε έναν ικανό σέντερ φορ, πράγμα που δεν το έχουμε κρύψει. Ωστόσο θα πρέπει να πω ότι δεν κοιτάμε μόνο την αγωνιστική ποιότητα ενός ποδοσφαιριστή, αλλά ταυτόχρονα δίνουμε βάρος στον χαρακτήρα και την προσαρμοστικότητά του».

Έναν επιθετικό και δύο μέσους θέλει ακόμη για να συμπληρώσει το παζλ της Νίκης Βόλου ο προπονητής της ομάδας Περικλής Αμανατίδης. Ο 42χρονος προπονητής τόνισε στις δηλώσεις του στην εφημερίδα "Θεσσαλία" πως πλέον η ομάδα θα δουλέψει στον τομέα της τακτικής στον Βόλο και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα φιλικά για να γίνει το τελικό μοντάρισμα σε πραγματικές συνθήκες παιχνιδιών.

«Κάναμε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας μας στο Καρπενήσι, όπου όλα πήγαν περίφημα. Τώρα θα περάσουμε σ’ ένα δεύτερο στάδιο, που θα διαρκέσει 15 ημέρες. Θα δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην τακτική, ενώ η προετοιμασία θα γίνει πλέον σε οικείο χώρο, δηλαδή στα γήπεδα τα οποία θα χρησιμοποιούμε κατά τη διάρκεια της περιόδου. Μετά στο τρίτο στάδιο θα γίνει το τελικό μοντάρισμα και θα πάρουμε τις τελικές αποφάσεις μας. Φέτος είμαστε μια καινούργια ομάδα. Η αξιολόγηση θα γίνει με ηρεμία. Με ηρεμία δουλεύουμε για το καλό της Νίκης.

«Τώρα θα περάσουμε σ’ ένα δεύτερο στάδιο, που θα διαρκέσει 15 ημέρες. Θα δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην τακτική, ενώ η προετοιμασία θα γίνει πλέον σε οικείο χώρο, δηλαδή στα γήπεδα τα οποία θα χρησιμοποιούμε κατά τη διάρκεια της περιόδου».

Αν αφαιρέσουμε τα νέα παιδιά που θα παίξουν στην ομάδα Νέων, έχουμε 21 παίκτες. Επομένως θα αποκτήσουμε σίγουρα ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές, που θα αγωνίζονται από το κέντρο και μπροστά. Θέλουμε έναν ικανό σέντερ φορ, πράγμα που δεν το έχουμε κρύψει. Ωστόσο θα πρέπει να πω ότι δεν κοιτάμε μόνο την αγωνιστική ποιότητα ενός ποδοσφαιριστή, αλλά ταυτόχρονα δίνουμε βάρος στον χαρακτήρα και την προσαρμοστικότητά του. Είναι ένα μίγμα πραγμάτων που πρέπει να κοιτάξουμε πριν αποκτήσουμε κάποιον παίκτη».

Last modified onΠέμπτη, 16 Αύγουστος 2012 13:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep