Συνεργασία με ορθοπεδικό η Νίκη

Τη συνεργασία της με τον Ορθοπεδικό Χειρουργό και Τραυματιολόγο Γρηγόριο Μανούδη ανακοίνωσε η Νίκη.

Σε μια σημαντική συνεργασία ήρθε η Νίκη Βόλου, καθώς ανακοίνωσε πως θα δίπλα στην ομάδα θα βρίσκεται ο Ορθοπεδικός Χειρουργός Γρηγόρης Μανούδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ορθοπεδικό Χειρουργό και Τραυματιολόγο Γρηγόριο Μανούδη.

Ο Δρ. Γρηγόρης Μανούδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσε στο Βόλο κι είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ. Παράλληλα, έχει σημαντικές μεταπτυχιακές σπουδές, φοιτώντας στα καλύτερα διεθνή πανεπιστήμια, όσον αφορά την ειδικότητά του, σε ΗΠΑ, Ελβετία, Καναδά και Γερμανία.

Το επιστημονικό του έργο είναι πλούσιο, καθώς έχει δημοσιεύσει δέκα εργασίες σε έγκυρα διεθνή περιοδικά που περιλαμβάνονται στο Medline. Έχει παρακολουθήσει αρκετά εκπαιδευτικά σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό κι έχει δώσει αρκετές διαλέξεις, συμβάλλοντας στην οργάνωση πολλών συνεδρίων και σεμιναρίων. Έχει επίσης συμμετάσχει ως εκπαιδευτής σε αρκετά σεμινάρια και έχει ανακοινώσει επιστημονικές εργασίες σε Ελληνικά και Διεθνή ορθοπεδικά συνέδρια.

Ευχόμαστε στον κ. Μανούδη καλή επιτυχία στη νέα του επαγγελματική προοπτική, δίπλα στην ομάδα μας!

ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 - Γιατί... Νίκη είσαι!».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep