Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δεν παίζει με Πλατανιά

Η αποστολή της Νίκης Βόλου λίγο πριν αναχωρήσει για το Καρπενήσι. Η αποστολή της Νίκης Βόλου λίγο πριν αναχωρήσει για το Καρπενήσι.

Η Νίκη Βόλου δεν θα αντιμετωπίσει τελικά τον Πλατανιά στη διάρκεια της παραμονής της στο Καρπενήσι. Η ομάδα της Μαγησίας αναχώρησε για το Καρπενήσι το πρωί της Πέμπτης 2 Αυγούστου, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Με 20 ποδοσφαιριστές και τέσσερις νεαρούς από την ομάδα Νέων αναχώρησε η Νίκη Βόλου το πρωί της Πέμπτης 2 Αυγούστου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της που θα γίνει στο Καρπενήσι. Ο προπονητής της ομάδας Περικλής Αμανατίδης και οι συνεργάτες του Σήφης Μωυσίδης και Κώστας Γρηγοριάδης θα δουλέψουν για δύο εβδομάδες στο Καρπενήσι.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας περιλαμβάνει και κάποιες φιλικές αναμετρήσεις με τις ομάδες που θα βρίσκονται στην περιοχή το ίδιο διάστημα.

Ο Μιχάλης Δουμπλατζής θα ανέβει την Παρασκευή 3 Αυγούστου στο Καρπενήσι, αφού έπρεπε να περάσει από εργομετρικές εξετάσεις στην Αθήνα.

Από το πρωί της Παρασκευής 3 Αυγούστου αρχίζει το πρόγραμμα των διπλών προπονήσεων για τους ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου.

Στην αποστολή της ομάδας αποτελούν οι: Ηλία Βούρα, Τάσο Καρακούτση, Ηρακλή Ρόππα, Σωτήρη Χάμο, Ντάνιελ Ουέλινγκτον, Κώστα Φλίγκο, Βασίλη Καρατζά, Αγγελο Βέρτζο, Στέργιο Ψιάνο, Ανδρέα Μκρτσιαν, Γιώργο Λαζαρίδη, Παντελή Ριζογιάννη, Χρήστο Μήτση, Θεόδωρο Παπαδόπουλο, Χρήστο Χολέβα, Μανώλη Σκούφαλη, Αλέξανδρο Σούφλα, Τάσο Κυριάκο, Μπόζινταρ Τάντιτς και Μιχάλη Δούμπλατζη ενώ συμπεριλήφθηκαν και οι νεαροί Απόστολος Κεφαλάς, Αγγελος Αργύρης, Αδάμ Τζανετόπουλος και Κώστας Γεωργαντζής.

Last modified onΠέμπτη, 02 Αύγουστος 2012 21:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep