«Ένα ωραίο ταξίδι…» (photos)

Παρουσία 1.000 περίπου φιλάθλων η «πρώτη» της Νίκης Βόλου. Τρεις μεταγραφές ως την Πέμπτη.

«Ξεκινάμε ένα ταξίδι πολύ όμορφο και εύχομαι αυτό να προσφέρει χαμόγελα στον κόσμο.Θα ενισχυθούμε. Θα φτάσουμε τους 25 για να έχουμε ανταγωνιστική ομάδα. Αν υλοποιηθούν οι μεταγραφικοί στόχοι θα έχουμε μία ομάδα όπως τη θέλουμε. Δύο με τρεις θα αποκτηθούν μέχρι την Τετάρτη», είπε ο Περικλής Αμανατίδης. Με ενθουσιασμό και πίστη για μία πορεία ανάλογη με την περσινή ξεκίνησε τη Δευτέρα (30/07) η Νίκη Βόλου την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν και παρουσία περίπου 1.000 φιλάθλων.

nik1

Το «παρών» έδωσαν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Βέρτζος, Ουέλινγκτον, Καρατζάς, Ψιάνος, Σούφλας, Ρόππας, Φλίγκος, Μήτσης, Χάμος, Καρακούτσης, Θ. Παπαδόπουλος, Κυριάκος, Σκούφαλης, οι παλιοί Βούρας, Μκρτσιάν, Λαζαρίδης, Ριζογιάννης, Χολέβας και οι Τζανετόπουλος, Αργύρης των οποίων το μέλλον θα αποφασιστεί από την τεχνική ηγεσία. Απών λόγω υποχρεώσεων ήταν ο πρόεδρος, Ανδρέας Πάτσης.

nik3

Πριν την έναρξη της προπόνησης ο σύνδεσμος προπονητών Θεσσαλίας (οι Γιώργος Καζάκης, Θανάσης Βλαχόπουλος, Κοσμάς Παπαδήμος) βράβευσε το τεχνικό τιμ (Περικλή Αμανατίδη, Σήφη Μωυσίδη, Κώστα Γρηγοριάδη), ενώ ο τεχνικός, Περικλής Αμανατίδης προανήγγειλε επτά μεταγραφές, εκ των οποίων οι 2-3 θα γίνουν μέχρι την Πέμπτη (02/08).

nik2

«Είναι ό,τι καλύτερο να βλέπεις τόσο κόσμο στην πρώτη προπόνηση. Τους θέλουμε κοντά μας. Να είμαστε υγιείς και συσπειρωμένοι. Όλοι μαζί θα κάνουμε την προσπάθειά μας. Όπου πήγα ήθελα να είμαι πρωταγωνιστής με την ομάδα μου. Θέλουμε κοντά μας τον κόσμο», είπε ο Τάσος Κυριάκος.

Συγκεκριμένα είπε: «Υγεία σε όλους. Ξεκινάμε ένα ταξίδι πολύ όμορφο και εύχομαι αυτό να προσφέρει χαμόγελα στον κόσμο. Είχα πει πέρυσι αισθάνομαι μικρή η προσφορά μου είναι μικρή. Εύχομαι η διαδρομή να είναι όμορφη και να έχουμε δυνατή ομάδα, ώστε η προσφορά μου να γίνει ακόμα μεγαλύτερη. Θα ενισχυθούμε. Θα φτάσουμε τους 25 για να έχουμε ανταγωνιστική ομάδα. Αν υλοποιηθούν οι μεταγραφικοί στόχοι θα έχουμε μία ομάδα όπως τη θέλουμε. Δύο με τρεις θα αποκτηθούν μέχρι την Τετάρτη». Για το Πανθεσσαλικό είπε: «Είναι ένα μεγάλο γήπεδο, αλλά και η Νίκη έχει μεγάλο λαό».

«Ήρθα σε μια ομάδα που έχει στόχους. Υπάρχει δίψα για διάκριση. Θέλουμε να δώσουμε χαρά σε αυτόν τον κόσμο. Θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο», είπε ο Αγγελος Βέρτζος.

Ο νεοαποκτηθείς Κυριάκος είπε: «Είναι ό,τι καλύτερο να βλέπεις τόσο κόσμο στην πρώτη προπόνηση. Τους θέλουμε κοντά μας. Να είμαστε υγιείς και συσπειρωμένοι. Όλοι μαζί θα κάνουμε την προσπάθειά μας. Όπου πήγα ήθελα να είμαι πρωταγωνιστής με την ομάδα μου. Θέλουμε κοντά μας τον κόσμο». Ο Άγγελος Βέρτζος είπε: «Ήρθα σε μια ομάδα που έχει στόχους. Υπάρχει δίψα για διάκριση. Θέλουμε να δώσουμε χαρά σε αυτόν τον κόσμο. Θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο».

Ο Σωτήρης Χάμος τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα. Υγεία εύχομαι και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν αύριο από αιματολογικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ, ενώ την Πέμπτη 2 Αυγούστου και όχι την Τετάρτη όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί θα αναχωρήσουν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι.

Last modified onΔευτέρα, 30 Ιούλιος 2012 23:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep