Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανακοίνωσε Ρόππα – Φλίγκο

Ο Γιώργος Λαζαρίδης είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές του περσινού κορμού που θέλουν να διατηρήσουν στη Νίκη Βόλου. Ο Γιώργος Λαζαρίδης είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές του περσινού κορμού που θέλουν να διατηρήσουν στη Νίκη Βόλου.

Η Νίκη Βόλου ανακοίνωσε την απόκτηση του Ηρακλή Ρόππα και του Κώστας Φλίγκου.

Δύο προσθήκες στο ρόστερ από την Ελασσόνα έκανε η Νίκη Βόλου. Η ομάδα της Μαγνησίας απέκτησε τον Ηρακλή Ρόππα και τον Κώστα Φλίγκο που ήταν στην Ελασσόνα, που ήταν η προηγούμενη ομάδα του μεγαλομετόχου της Νίκης Βόλου Ανδρέα Πάτση. Ο Ηρακλής Ρόππας είναι 28 ετών και αγωνίζεται ως μέσος. Ο Κώστας Φλίγκος αγωνίζεται στην επίθεση και είναι 27 ετών.

Παράλληλα απομένουν μόνο τα τυπικά για τον δανεισμό του Γιώργου Λαζαρίδη που αναμένεται να μείνει στο ρόστερ της Νίκης Βόλου και τη νέα σεζόν. Ο 20χρονος επιθετικός που πήγε τον Ιανουάριο στην ομάδα της Νίκης Βόλου από την Ξάνθη αγωνίστηκε σε 22 αγώνες και σημείωσε 7 γκολ. Ο προπονητής της ομάδας του Βόλου Περικλής Αμανατίδης έχει εισηγηθεί τον δανεισμό του και για αυτή τη σεζόν και οι συζητήσεις που είχε ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου Ανδρέας Πάτσης με τον Χρήστο Πανόπουλο ήταν σε καλό κλίμα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της συμφωνίας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του μέσου, Ηρακλή Ρόππα. Ο Ηρακλής Ρόππας είναι 28 ετών (2/1/1984) και έχει αγωνιστεί στις εθνικές κατηγορίες με τον Αχαρναϊκό, την Αναγέννηση Άρτας, τον Αίαντα Σαλαμίνας και τον Ασπρόπυργο. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο άνηκε στην Ελασσόνα. Υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού, Κώστα Φλίγκου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας. Ο Κώστας Φλίγκος είναι 27 ετών (19/10/1985) και την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Ελασσόνα.

Last modified onΚυριακή, 22 Ιούλιος 2012 20:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep