Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νέα χαράτσια στη Νίκη Βόλου

Ο Περικλής Μπουσινάκης που κέρδισε την προσφυγή εις βάρος της Νίκης Βόλου και του επιδικάστηκαν 32.000 ευρώ για το διετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει. Ο Περικλής Μπουσινάκης που κέρδισε την προσφυγή εις βάρος της Νίκης Βόλου και του επιδικάστηκαν 32.000 ευρώ για το διετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει.

Στις 54.000 ευρώ φτάνουν οι προσφυγές των Παναγιώτη Πετρά και Περικλή Μπουσινάκη που εκδικάστηκαν από την επιτροπή της ΕΠΟ.

Οι αμαρτίες του παρελθόντος ήταν ένα από τα ζητήματα που είχε θέσει ο νέος μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου Ανδρέας Πάτσης. Είχε τονίσει πως η ομάδα της Μαγνησίας ξεκινά με ένα βάρος από το παρελθόν που πρέπει να σηκώσει και για να σβηστούν αυτά τα χρέη θα πρέπει να υπάρχει ισοσκελισμένος προϋπολογισμός σε αυτή τη σεζόν.

Οι δύο τελευταίες προσφυγές που εκδικάστηκαν φέρνουν στη Νίκη Βόλου χρέος 54.000 ευρώ προς τον Παναγιώτη Πετρά (22.000) και τον Περικλή Μπουσινάκη (32.000). Αυτό θα πρέπει να καλυφθεί με δόσεις που θα πληρώσει η ΠΑΕ σύμφωνα με τον διακανονισμό που έχει κατοχυρωθεί από την απόφαση της επιτροπής της ΕΠΟ.

Last modified onΠέμπτη, 19 Ιούλιος 2012 20:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep