Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ανέβηκαν μανάβηδες και μπακάληδες»

Καυστική απάντηση με νόημα του Πάρη Μπακάλη στην κάμερα του OTE Sport στην ερώτηση αν σκέφτεται και τις δύο ομάδες του Βόλου στην Super League.

"Εμείς κοιτάζουμε μόνο την ομάδα μας και δεν μας ενδιαφέρει τίποτε άλλο. Αυτό που είναι σημαντικό για εμάς είναι πως οι μανάβηδες, οι μπακάληδες και άλλοι δυόμισι παίκτες ανέβασαν τη Νίκη Βόλου ως πρωταθλήτρια στην πρώτη κατηγορία".

Μέσα στην εβδομάδα ο νέος δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος είχε πει για την άνοδο της Νίκης Βόλου ότι: «Η Νίκη ανέβηκε με τον Μπιτσάκο, τον Μπακάλη, τον... μανάβη και τον Τσίτα». Ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, Πάρης Μπακάλης, λοιπόν, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη όταν τον ρώτησαν από το στούντιο του OTE Sport για το πώς σκέφτεται την ύπαρξη και των δύο ομάδων του Βόλου στην Super League: «Εμείς κοιτάζουμε μόνο την ομάδα μας και δεν μας ενδιαφέρει τίποτε άλλο. Αυτό που είναι σημαντικό για εμάς είναι πως οι μανάβηδες, οι μπακάληδες και άλλοι δυόμισι παίκτες ανέβασαν τη Νίκη Βόλου ως πρωταθλήτρια στην πρώτη κατηγορία».

Last modified onΚυριακή, 01 Ιούνιος 2014 21:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep