Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μην προτρέχετε»

Ο Ανδρέας Πάτσης κρατά χαμηλούς τόνους και θεωρεί βέβαιο πως η Νίκη θα πάρει άδεια.

Για την έως τώρα πορεία της Νίκης Βόλου στα play off, για το ματς... θανάτου με τον Φωστήρα και τη διαδικασία της αδειοδότησης μίλησε στο Blue Star Fm ο πρόεδρος των «κυανόλευκων», Ανδρέας Πάτσης. Σημείωσε ότι οι Θεσσαλοί θα πάρουν άδεια και τόνισε ότι διαφώνησε με την υποδοχή των οπαδών στην αποστολή έπειτα από τη νίκη στα Χανιά.

Αναλυτικά ο Πάτσης δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον Φωστήρα:

«Οι παίκτες έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια, έχουν ζήσει μεγάλες και πρωτόγνωρες στιγμές. Είναι μαχητές, υπερμαχητές, υπερήρωες. Μπράβο τους σε όλους. Πρέπει να σταθούμε όλοι δίπλα τους. Εχουν ανταποκριθεί και έχουν τιμήσει τη φανέλα και τον Άγγελο. Αλλά να μην θεωρήσουν ότι το θέμα τελείωσε. Οι παίκτες του Φωστήρα έρχονται με μεγάλο ενδιαφέρον για τον αυριανό αγώνα. Έρχονται για να παίξουν τον γύρο του θανάτου. Μην θεωρήσουμε ότι πάμε για έναν πάρτι. Το πάρτι να το κρατήσουμε για το τέλος».

Για την υποδοχή της ομάδας μετά το διπλό με τα Χανιά και για την υπεραισιοδοξία που υπάρχει:

«Όλοι μαζί θα κάνουμε την υπέρβαση. Θέλω να πω σε όλους ότι διαφωνώ με την υποδοχή. Μην προτρέχετε. Δεν θέλω να σας βλέπω ούτε με κατεβασμένα μούτρα, ούτε με υπερενθουσιασμό. Υπομονή, επιμονή για να πετύχουμε τον τελικό σκοπό. Εμείς δεν έχουμε σχέση με το παλιό. Είναι ένας πόλεμος και δεν αντέχουν όλοι. Ο Βελλής πχ δεν άντεξε. Μερικές φορές κάμπτομαι και καταβάλλομαι, αλλά δεν θέλω να αφήσω πεδίο δόξης λαμπρό σε όλους αυτούς που κατηγορώ ότι έχουν φέρει το ποδόσφαιρο 100 χρόνια πίσω. Αν είσαι μάγκας Πάτση μπες μπροστά και πολέμα. Θα είναι μια άλλη μέρα για όλους μας. Θέλω να κρατάω χαμηλά τους τόνους. Δεν αργεί πολύ. Οκτώ μέρες έμειναν. Εύχομαι να είναι οι τελευταίες μέρες των πέτρινων χρόνων της Νίκης. Είναι άλλα τρία 90λεπτα. Δεν έχω δει κανέναν αγώνα της Νίκης μέχρι τώρα. Από την ένταση και το άγχος. Ρωτάω που είναι η μπάλα. Στα Χανιά είχα κρυφτεί πίσω από ένα μεγάλο πανό και προσπαθούσα να καταλάβω από τις αντιδράσεις της κερκίδας πως πάει το ματς»…

Για τον λόγο που θέλει να κερδίσει ο Φωστήρας τη Νίκη:

«Υπάρχουν πολλές υπόγειες διαδρομές. Είχα πει σε μια άλλη συνέντευξη μου ότι ο πρώτος θα είναι γύρος του θανάτου μετά θα πάμε σε διαφόρων επιπέδων συναλλαγών. Το δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείς να τις αποδείξεις. Ξέρουμε γιατί εξερράγη όλο το γήπεδο όταν ισοφαρίσαμε εμείς με το έμμεσο φάουλ και ξέρουμε γιατί οι παίκτες έφυγαν δύο ώρες μετά. Πρέπει να σας προετοιμάσω όλους για να είμαστε ψυλλιασμένοι. Αλλά δεν φοβόμαστε όμως. Άλλο φόβος και άλλο αυτό. Ας μην ξεχνάτε ότι η Νίκη Βόλου, προς τιμήν των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας είναι πρωταθλήτρια ήδη, γιατί ξεκίνησε με μείον τέσσερις και τώρα είναι στο συν δύο. Έχει κάνει την καλύτερη συγκομιδή βαθμών και έναν άθλο. Πρέπει να πάμε με την ίδια προσήλωση και στους άλλους αγώνες».

Για το αν θέλουν κάποιοι παράγοντες του ποδοσφαίρου να μην ανέβει η Νίκη:

«Πολλά γίνονται. Μην ασχολείστε με αυτά. Έχουμε κάνει ένα θαύμα. Έναν άθλο μοναδικό. Ήμασταν μία ομάδα με πέτρινα χρόνια. Είμαι ένας άνθρωπος με τη μικρότερη θητεία στο ποδόσφαιρο. Περάσαμε από χίλια κύματα και δεχθήκαμε αφόρητες πιέσεις και ακόμα δεχόμαστε. Είμαστε προ των πυλών. Όταν όλοι μαζί, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες φίλαθλοι, πιστεύουμε το όνειρο και πιστεύουμε στον στόχο μας, χωρίς να ξεφεύγουμε από αυτό και κάνουμε αυτά που πρέπει στον αγωνιστικό χώρο, δεν μπορεί να σε ανακόψει κανείς».

Αν έφτασε κοντά σε μία απόφαση όπως αυτή του Βελλή: «Όχι δεν έφτασα. Είναι θέμα χαρακτήρα. Ο Βελλής έριξε μία μούντζα και έφυγε. Εγώ ρίχνω μία μούντζα και μένω. Είμαι πιο μαχητικός, πιο αγωνιστής και από λόγους χαρακτήρα δεν μου αρέσει να το βάζω κάτω. Για να διευκολύνω την κατάσταση ο κύκλος μου στη Νίκη μόλις άνοιξε. Γιατί ακούγεται ότι ο Πάτσης θα τη βγάλει τη Νίκη στη Σούπερ Λίγκα και θα φύγει».

Για τον Βοσνιάδη:

«Έχει δείξει στόφα πρωταθλητή, έχει δημιουργήσει πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και παίρνει από τον κάθε παίκτη το καλύτερο».

Για την άδεια της ομάδας για τη συμμετοχή της την επόμενη σεζόν:

«Επειδή προσπαθούμε να βάλουμε μία τάξη σε μια αναρχία, δεν χρειάζεται να μας επισημαίνουν την κατάσταση μας οι αντίπαλοι, εμείς τα λέμε μόνοι μας. Το θέμα των προσφυγών δεν υπάρχει. Αυτές σήμερα έχουν εξοφληθεί έχουν τελειώσει και δεν έχει τέτοια θέματα η ομάδα. Αυτό ήταν το πρώτο στάδιο. Ετσι θα αντιμετωπίσουμε και το θέμα της αδειοδότησης. Υπήρχαν κάποιες ελλείψεις στον φάκελο μας. Το γνωρίζαμε, γιατί σε πρώτη φάση δεν προλαβαίναμε να τα έχουμε όλα, θα ασκήσουμε έφεση και στη δεύτερη συνεδρίαση θα την πάρουμε. Υπάρχει ένα θέμα πχ με το Πανθεσσαλικό, που δεν αναγνωρίζεται ως ποδοσφαιρική έδρα… Η ΕΠΟ αποφάσισε να έχει τα πιο αυστηρά κριτήρια και μόνο τρεις ομάδες πήραν άδεια και οι υπόλοιπες απορρίφθηκαν. Έτσι έγινε και στη Σούπερ Λίγκα, που σε δεύτερη φάση όμως, μόνο ο Πανιώνιος έμεινε εκτός. Είναι θέματα ουσιαστικά, που θα λυθούν και δεν ανησυχούμε. Εχουμε περάσει τόσες δυσκολίες, που αυτά τα προβλήματα μας φαίνονται λίγο αστεία».

Για τον Ηρακλή Ψαχνών και το γεγονός ότι πήρε άδεια:

«Εδώ παίζει ο Αιγινιακός. Δεν είναι γήπεδο για Β’ Εθνική αυτό. Το γήπεδο των Χανίων ήταν εκπληκτικό γήπεδο. Υπάρχουν κάτι γήπεδα που τα ευχαριστιέσαι και κάποια άλλα που λες ήρθα να σκοτωθώ».

Για την εφορία:

«Έχουμε μπει σε διαδικασίες. Εχουμε βάλει ένα καλό επιτελείο με φοροτεχνικούς και δικηγόρους. Έχουν γίνει παρατυπίες από την εφορία Βόλου, ήδη κοινοποιήσαμε και εξώδικο. Υπάρχει ένα πείσμα να μη θέλουν κάποιοι να πουν ότι έχουν κάνει λάθος. Τα πρόστιμα για εμάς δεν έχουν καμία σχέση με τη φορολογική πραγματικότητα. Κάποιοι όμως φίλοι σας Βολιώτες θέλουν να μας στείλουν στα διοικητικά δικαστήρια. Από κει και πέρα δεν θα αφήσουμε κανέναν ατιμώρητο. Έχει ο καιρός γυρίσματα. Παρατύπως και παρανόμως εξάντλησαν την αυστηρότητα τους. Η Νίκη Βόλου έχει πληρώσει περαίωση για τέσσερα χρόνια. Όταν σου γίνεται τακτικός έλεγχος και σου βρίσκονται άλλες παραβατικές συμπεριφορές τα πρόστιμα που σου επιβάλλονται είναι σε διαφορετική κλίμακα, από τη στιγμή που έχει πληρωθεί η περαίωση. Η διαφορά μας είναι περίπου στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Θα το πάρε μέχρι τέλους για όλους αυτούς που θέλουν να βλάψουν εμένα προσωπικά και τη Νίκη Βόλου».

Για τον κόσμο της ομάδας:

«Δεν μπορώ να μην πω ότι συγκινήθηκα από την κερκίδα των φιλάθλων στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Δεν είναι δυνατόν γι αυτό τον κόσμο, για αυτή την πίστη, για αυτό το παραλήρημα, για αυτή τη μοναδικότητα να μην κάνεις τα πάντα για να τον φέρεις εκεί που πρέπει. Η Super League είναι μόνο το πρώτο μονοπάτι. Ούτε θα ανέβουμε μόνο και μόνο για να ανέβουμε, ούτε για να γίνουμε κομήτες».

Αναφέρθηκε επίσης σε παίκτες έκπληξη:

«Υπάρχουν κάποιοι παίκτες έκπληξη. Οπως ο Τζιώρας, ο Μπιτσάκος και ο Αποστολίδης. Δεν θα πω για τον Ανιέτε, γιατί ο Ανιέτε είναι παιχταράς».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΠαρασκευή, 23 Μάιος 2014 16:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep