Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια υποδοχή»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δήλωσε ότι η Νίκη Βόλου έπεσε στην παγίδα του εκνευρισμού και της έντασης στο ματς της Κέρκυρας.

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου δήλωσε ότι δεν έχει ξαναγίνει τέτοια υποδοχή τονίζοντας ότι υπήρξε ένταση. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέκου Βοσνιάδη στη συνέντευξη Τύπου:

«Χάσαμε ένα παιχνίδι καθώς πληρώσαμε το κακό μας πρώτο ημίχρονο, φάγαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις που δυστυχώς δεν είχαμε τη συγκέντρωση και την αυτοπεποίθηση. Πέσαμε στην παγίδα του εκνευρισμού και η Κέρκυρα το εκμεταλλεύτηκε. Στο ημίχρονο προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε την ομάδα, ξεκινήσαμε με δύο αλλαγές, θέλαμε να βρούμε μία φάση για να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Ήρθε το γκολ, κάναμε την προσπάθειά μας αλλά δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε ήρεμα. Είχαμε ένταση στον Ηρακλή, ένταση κι εδώ. Συγκέντρωση για τα επόμενα παιχνίδια, μέσα στο παιχνίδι γερά μέχρι τέλους, ας ελπίσουμε να πετύχουμε το στόχο μας».

Ερωτηθείς για την ένταση, ο Αλέκος Βοσνιάδης είπε: «Το ματς διήρκησε δύο ημίχρονα στον αγωνιστικό χώρο και τρία ημίχρονα ενδιάμεσα. Υπήρχε πολλή ένταση, δεν έχει ξαναγίνει τέτοια υποδοχή. Φταίμε εμείς γιατί πέσαμε στην παγίδα και χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Δεν προλαβαίναμε τη φασαρία και μετά τρέχαμε να χωρίσουμε. Παίζουμε ένα έργο, μέχρι το τέλος, άλλος καλύτερα, άλλος χειρότερα. Το παιχνίδι χάθηκε από την όχι συγκέντρωσή μας, από τον εκνευρισμό στην αρχή. Κακό πρώτο ημίχρονο. Συνεχίζουμε πιο έμπειροι, πιο έξυπνοι στα επόμενα παιχνίδια».

Πηγή: magnesiasports

Last modified onΤετάρτη, 14 Μάιος 2014 22:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep