Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πρέπει να βελτιωθούμε»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης χαρακτήρισε δίκαιο το 1-1 με τη Νίκη Βόλου.

Το ντεμπούτο του στον πάγκο της Νίκης Βόλου δεν συνοδεύτηκε με τρίποντο για τον Αλέκο Βοσνιάδη, που δήλωσε μετά το 1-1 με την Κέρκυρα: «Ένα πολύ καλό παιχνίδι από δύο ομάδες της κορυφής. Ξεκινήσαμε για να κερδίσουμε, στο πρώτο δεκάλεπτο ξεκινήσαμε καλά, μετά η Κέρκυρα ανέβηκε και βρήκε χώρους. Μας επηρέασε, προς το τέλος του ημιχρόνου είχαμε μια-δυο τελικές.

Με τις αλλαγές προσπαθήσαμε να γίνουμε πιο επιθετικοί, πήραμε την υπεροχή, ισοφαρίσαμε αλλά μετά άνοιξε το ματς και βγήκε η κούραση από το ματς Κυπέλλου. Δεν μπορέσαμε για το δεύτερο γκολ, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Πιστεύω ότι γνωρίζοντας καλύτερα τα παιδιά θα μπορέσουμε να διορθώσουμε αδυναμίες που φάνηκαν γιατί ήταν χτυπητές».

Ερωτηθείς για την απόσταση από την 1η θέση είπε: «Στόχος είναι η πρωτιά, να αλλάξουμε κατηγορία. Θα προσπαθήσουμε να πλησιάσουμε την Κέρκυρα, πρέπει όμως να βελτιώσουμε την εικόνα μας για να πάρουμε αποτελέσματα. Στόχος μου είναι να μάθω γρήγορα τους παίκτες, να δω τις αδυναμίες και να δουλέψουμε εκεί, και με πολλή ηρεμία να αλλάξει πρόσωπο η ομάδα. Σήμερα δεν είχαμε αμυντική-επιθτική ισορροπία και αυτό με φόβισε. Όταν η Κέρκυρα είχε την μπάλα, έβγαζε γρήγορα φάσεις».

Ο Άρης Σοϊλέδης είπε: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη. Οι ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Το γκολ μας έφερε πίσω ψυχολογικά, στο δεύτερο υπήρχε μόνο μία ομάδα αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε το ένα κλικ παραπάνω για τη νίκη. Με τον καινούργιο προπονητή πρέπει να δουλέψουμε κάποια πράγματα στην αμυντική μας τακτική και να είμαστε πολύ καλύτεροι στη συνέχεια».

Last modified onΔευτέρα, 20 Ιανουάριος 2014 20:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep